Izvor: B92 arhiva vesti 11.04.2016

Pajtić: Građani žive lošije nego pre četiri godine

B92 11.04.2016
Predsednik DS Bojan Pajtić ocenio je u Čačku da građani Srbije sada žive lošije nego pre četiri godine. Pajtić je dodao da će ukoliko DS dođe na vlast povećati plate i penzije."DS je u svoje vreme uvela veće plate i penzije, a to će učiniti… »

Orešković: I Stepinac rekao da je Jasenovac ljaga

B92 11.04.2016
Zagreb -- Premijer Hrvatske Tihomir Orešković osudio je zločine ustaškog režima i ocenio da "politizacija" žrtvava Jasenovca vodi do novih podela u društvu. "Hrvatska vlada i ja lično osuđujemo zločine počinjene od strane ustaškog režima… »

"Tigar" oduševio, stižu Rusi po dogovor FOTO

B92 11.04.2016
Pirot -- Ruska Federacija je od ogromnog značaja je za Srbiju, koja će učiniti sve da i Rusija vidi interes u našem tržištu, izjavio je ministar Aleksandar Vulin. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao… »

Vučić:Želim koalicionu vladu i ako dobijemo većinu

B92 11.04.2016
Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će nastojati da obrazuje koalicionu vladu posle izbora i ako lista njegove SNS osvoji apsolutnu većinu. Vučić je za portal Politiko u danas objavljenom intervjuu izjavio da nije moguća bilo… »

Živković traži televizijski duel s Vučićem na RTS

B92 11.04.2016
Beograd -- Predsednik Nove stranke Zoran Živković zatražio je od RTS da organizuje televizijsku duel između njega i premijera Srbije Aleksandra Vučića. Živković je zatražio od RTS i da, ukoliko Vučić odbije da gostuje, o tome obavesti javnost… »

Sonja Petrović u idealnoj petorci Evrolige

B92 11.04.2016
Reprezentativka Srbije Sonja Petrović izabrana je glasovima navijača u idealnu petorku Evrolige za sezonu 2015/16. Petrovićeva, članica češkog USK iz Praga, izabrana je za najboljeg krilnog igrača elitnog takmičenja. Osim nje, idealnu petorku… »

Vučić se izvinio ženi koju je uvredio Spaskovski

B92 11.04.2016
Premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić uputio je sinoć javno izvinjenje ženi iz Bora, koju je uvredio direktor RTB Bor i član SNS Blagoje Spaskovski. U ime SNS i u lično ime, najiskrenije se izvinjavam gospođi iz Bora koju je Blagoje… »

Završen 13. Beogradski festival igre

B92 11.04.2016
Nastupom kompanije "Tanc Lucern" iz Švajcarske i uručenjem nagrade "Vip poziva" baletskom igraču, koreografu i pedagogu Zoranu Markoviću, sinoć je u "Madlenianumu" završen 13. Beogradski festival igre. Direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung… »

Zatvorenik cimaru na čelu urezao slogan ID

B92 11.04.2016
Jedan radikalizovani zatvorenik u Australiji urezao je na čelu svog cimera u ćeliji slogan takozvane Islamske države, javili su lokalni mediji. Ipak, australijske vlasti negiraju da ekstremizam predstavlja problem u zatvorskom sistemu te zemlje… »

Sivić vodi Lijanka na turnir 'Valerij Lobanovski'

B92 11.04.2016
Mlada reprezentacija Srbije učestvovaće na prijateljskom turniru "Valerij Lobanovski" sa domaćom selekcijom, Austrijom i Izraelom, saopšteno je na sajtu FSS. "Biće to poslednje provere pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i septembarske… »