Izvor: iKragujevac arhiva vesti 11.04.2016

Kragujevac dobija novu bolnicu!

iKragujevac 11.04.2016
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, u pratnji direktora Kliničkog centra Predraga Sazdanovića, obišao je radove na novom objektu u Kliničkom centru gde će biti smešteni lineralni akcelaratori neophodni za zračnu terapiju. U izgradnju tog objekta… »

Počeo rad "Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj"

iKragujevac 11.04.2016
Gradsko veće na danas održanoj sednici dalo je saglasnost na Program poslovanja PD “Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj“ d.o.o. Kragujevac sa sedištem u Cerovcu. Centar će, kako je Programom predviđeno, obavljati istraživačko razvojne… »

Siguran glas za osobe sa dijabetesom u Kragujevcu!

iKragujevac 11.04.2016
U okviru kampanje „Siguran glas“ koju realizuje Dijabetološki savez Srbije, danas su u centru Kragujevca građani potpisivali peticiju podrške osobama sa dijabetesom. Ciljevi ove akcije bili su podizanje svesti o problemima i potrebama osoba sa… »

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE NAPADAČA SNS-a: Huligani napali aktiviste i polomili štand!

iKragujevac 11.04.2016
Nekoliko napadača je danas na Bubnju, kod Uzora, polomilo štandove Srpske napredne stranke. Aktivisti SNS-a, kažu, da su najpre automobilom krenuli na štand. Zatim su iz njega izašla četvorica mladića, koji su uz pogrdne reči i pretnje, srušili… »

JKP "Parking servis Kragujevac " organizuje Likovni konkurs!

iKragujevac 11.04.2016
JKP ''Parking servis Kragujevac'' u sklopu akcije ''Bezbedno okruženje i razvoj bezbednosti mladih'', a u saradnji sa Policijskom upravom Kragujevac i Školskom upravom Kragujevac objavljuje: KONKURS za izbor najboljih likovnih radova učenika od prvog… »

Grad nastavlja sa rekonstrukcijom ulica

iKragujevac 11.04.2016
U okviru održavanja, sanacije i rekonstrukcije saobraćajnica na početku građevinske sezone, JKP Čistoća, Sektor za održavanje, rekonstrukciju i izgradnju saobraćajnica, danas asfaltira Travničku ulicu u prigradskom naselju Male Pčelice, jednu od… »

Evo šta prvo treba da uradite nakon buđenja

iKragujevac 11.04.2016
Neki iste sekunde nakon buđenja ustaju iz kreveta, drugi se još dugo meškolje pod pokrivačem, a treći se rastežu. Pogledajte koji bi postupak nakon buđenja trebalo da vam postane navika. Koliko ste puta čuli savet da se nakon buđenja treba dobro… »

Dnevni horoskop za 12.04.2016.

iKragujevac 11.04.2016
OVAN Planirani dogadjaji ne idu u željenom pravcu, ali Vi se dobro snalazite u različitim okolnostima na poslovnoj sceni. Umete da nametnete svoje mišljenje i da stvorite bolje uslove. Partner često menja svoje odluke i na takav način podstiče Vašu… »

Poslovni "BUM" Šumadije

iKragujevac 11.04.2016
Privreda 13 opština Pomoravlja i Šumadije ostvarila je prošle godine spoljnotrgovinsku razmenu sa svetom vrednu tri i po milijarde dolara. Vrednost izvoza regiona u koje spadaju Jagodina i Kragujevac bila je dve milijarde dolara. Spoljnotrgovinski… »

Otvorena nova renovirana ambulanta u Desimirovcu

iKragujevac 11.04.2016
Simboličnim presecanjem vrpce, u prisustvu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića i direktora Doma zdravlja Vasilija Antića, ministar zdravlja Zlatibor Lončar predao je na upotrebu renoviranu ambulantu u Desimirovcu. Taj zdravstveni objekat nije… »