Izvor: Beta video arhiva vesti 13.04.2016

Vučić: Nemojte da kažnjavate novinarku RTV Svetlanu Božić

Beta video 13.04.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kritikovao je danas rukovodstvo Radio-televizije Vojvodine zato što je kaznilo novinarku Svetlanu Božić Krainčanić zbog toga što je premijeru na konferenciji za novinare postavila pitanje u ime… »

Za ubistvo Frimermana ispred splava Sound višegodišnje kazne zatvora

Beta video 13.04.2016
BEOGRAD - U Višem sudu danas su za ubistvo Fedora Frimermana trojica radnika obezbedjenja beogradskog splava ``Sound`` osudjena na kazne zatvora od osam godina i četiri meseca do 10,5 godina. (pokrivalice)… »

Orban: Bilatetralne rasprave nesmeju ad utiču na ulazak u EU

Beta video 13.04.2016
NOVI SAD - `` Naš je stav da ako postoje neke rasprave izmedju dve države to ne može nikako da uspori priključenje EU, jer svaka država ima probleme sa nekom drugom državom .Ovo je principijalno pitanje i ja sam bio pri istom stavu i kad je… »

Konvencija LSV u Kovačici

Beta video 13.04.2016
KOVAČICA - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kovačica i kandidat za predsednika opštine Kovačica Jan Litavski govorio je na konvenciji LSV u Kovačici. (pokrivalica)… »

Koalicija DVERI-DSS u Zrenjaninu

Beta video 13.04.2016
ZRENJANIN - U okviru republičke kampanje, predstavnici koalicije DVERI-DSS obišli su sela srednjeg Banata, a održana je i tribina u Perlezu u opštini Zrenjanin. Tom prilikom još jedna javna ličnost u nizu dala je svoju podršku koaliciji DVERI-DSS… »

Pajtić: DS će poništiti tajne ugovore kojima je Srbija oštećena 900

Beta video 13.04.2016
milijardi VELIKA PLANA - Demokratska stranka će, kada preuzme odgovornost u državi, objaviti sve tajne ugovore sadašnjeg režima i poništiti sve ugovore kojima su građani Srbije do sada oštećeni za preko 900 milijardi dinara, izjavio je danas lider… »

Vučić i Orban u obilasku Kolegijum Evropa

Beta video 13.04.2016
NOVI SAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić i premijer Madjarske Viktor Orban u obilasku studenskog doma ``Kolegijum Evropa``. (pokirvalice)… »

Koalicija SPS - JS u Kraljevu

Beta video 13.04.2016
KRALJEVO- Koalicija SPS-JS na predizbornoj konvenciji u Kraljevu.(pokrivalice)… »

Dačić: Mnogi učestvuju na izborima da bi zamenili SPS u vladi

Beta video 13.04.2016
KRALJEVO- Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić danas je na predizbornoj konvenciji u Kraljevu, okvalifikovao učešće mnogih stranaka na izborima okvalifikovao kao ``njihovu želju da zamene SPS u Vladi Srbije``. ``Izgleda da se… »

Kampanja koalicije SPS JS u Kraljevu

Beta video 13.04.2016
KRALJEVO - Predizborna kampanja koalicije Socijalističke partije Srbije i Jedinsvene Srbije, govor predsednika SPS Ivice Dačića. (CH1)… »