Izvor: Kurir arhiva vesti 13.04.2016

(Video) Novak nas šokirao: Đoković izgubio u prvom meču na Mastersu u Monte Karlu

Kurir 13.04.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće odbraniti titulu na Mastersu u Monte Karlu, pošto ga je posle tri seta 4:6, 6:2, 4:6, porazio češki igrač Jiri Veseli. Đoković je bio slobodan u prvom kolu, dok je Veseli slavio protiv Gabašvilija sa… »

Direktor kaznio novinarku zbog pitanja premijeru Vučić: Sram da ga bude!

Kurir 13.04.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko u njegovo ime ne sme da kažnjava novinare. Svetlana Božić Krainčanić, urednica dopisništva Radio-televizije Vojvodine u Beogradu, kažnjena je juče smanjenjem plate za 20 odsto… »

Bivši makedonski predsednik odbrusio sadašnjem: Ne treba mi tvoje pomilovanje, neću aboliciju

Kurir 13.04.2016
Bivši predsednik i premijer Makedonije Branko Crvenkovski zatražio je danas od makedonskog predsednika Đorđa Ivanova da njegovo ime izbriše sa liste aboliranih i pomilovanih političara. "Niti ima bilo kakvog osnova da se protiv mene vodi bilo kakav… »

Veliki odziv: Glasanje u Siriji produženo do ponoći

Kurir 13.04.2016
Sirijska vlada saopštila je da je produžila današnje glasanje na parlamentarnim izborima za pet sati, navodeći kao razlog veliki odziv birača. Biračka mesta trebalo je da budu zatvorena u 19 časova, ali je sirijska televizija javila da će zbog… »

Orban: Mađari imaju jednu staru želju - da Srbija što pre uđe u EU

Kurir 13.04.2016
SUBOTICA - Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas da je Srbija danas uspeššna zemlja i dobar sused Mađarske, zahvaljujući uspeššnoj i dobroj ekonomskoj politici aktuelne vlade. "Srbiji pre nekoliko godina niko ni paru ne bi dao, jer je… »

Filmska pljačka na putu Beograd-Zagreb Aks ekspres: U rancu su bile pošiljke

Kurir 13.04.2016
BEOGRAD - Kurirska pošta Aks Expreš potvrdila je da je vozilo te kompanije napadnuto danas na auto-putu Beograd - Zagreb, kod skretanja za Ikarbus, ali da pritom nije otuđen novac, već vrednosne pošiljke. U saopštenju dostavljenom Tanjugu, Aks… »

Suđenje radnicima obezbeđenja splava: Četvorki za smrt Frimermana 30 godina robije!

Kurir 13.04.2016
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu osudio je danas na kazne od 27 meseci do 10 i po godina zatvora četvoricu bivših radnika obezbeđenja splava "Saund" jer su na smrt prebili Fedora Frimermana (30) 25. jula 2013. godine ispred splava i naneli teške povrede… »

Racija u španiji: Među dobavljačima oružja za napad na Pariz uhapšeni Srbin i Crnogorac

Kurir 13.04.2016
Španska policija uhapsila je osobu za koju se sumnja da je oružjem snabdevao teroristu Amedija Kulibalija koji je ubio četvoro ljudi u košer supermarketu u Parizu u januaru prošle godine. Špansko Ministarstvo unutrašnjih poslova je objavilo da je… »

Nestao suvlasnik Pink taksija: Miroslav Ranković poslednji put viđen juče u 15 časova

Kurir 13.04.2016
BEOGRAD - Miroslav Ranković (54), suvlasnik Pink taksija nestao je juče posle 15 časova. Od tada mu se gubi svaki trag. Za njim je izdata potraga, a njegovi telefoni su isključeni. Poslednji put je viđen u Učiteljskom naselju. Vozio je meredes, sivu… »

(Video) Napeto u Skoplju: Sukobi policije i demonstranata, ima povređenih

Kurir 13.04.2016
Demonstranti koji u centru Skoplja protestuju protiv odluke predsednika države Đordja Ivanova da abolira političare protiv kojih se vode sudski i istražni postupci porazbijali su večeras sve prozore na prostorijama Narodne kancelarije predsednika… »