Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 13.04.2016

Novinarka RTV kažnjena zbog pitanja Vučiću (VIDEO)

Moj Novi Sad 13.04.2016
Svetlana Božić Krainčanić, urednica dopisništva Radio-televizije Vojvodine u Beogradu, kažnjena je juče smanjenjem plate za 20 odsto zbog pitanja postavljenog predsedniku Vlade Aleksandru Vučiću, na konferenciji za novinare 1. aprila ove godine… »

The Prodigy promenili plan turneje zbog nastupa na Exitu (VIDEO)!

Moj Novi Sad 13.04.2016
Posle intenzivnih i hitnih pregovora, The Prodigy su izmenili plan turneje kojom promovišu poslednji album i nastupiće u nedelju 10. jula u Srbiji na Exit festivalu! Anketa da se jedan od najpopularnijih svetskih bendova hitno dovede u Srbiju ovog leta… »

Pljačkao i pretio nožem na Grbavici

Moj Novi Sad 13.04.2016
Policija je uhapsila Novosađanina Lj. N. (37) kome se stavlja na teret da je učinio krivična dela razbojništva, u prvom navratu tako što je prošlog petka, maskiran i uz pretnju nožem, opljačkao apoteku na Grbavici. On je lišen slobode dva dana… »

Vlada APV smenila direktorku Visoke poslovne škole

Moj Novi Sad 13.04.2016
Direktorka Visoke poslovne škole u Novom Sadu Dragica Tomić, smenjena je danas na sednici Vlade Vojvodine, jednoglasnom odlukom. Prema odluci koja je doneta, na mesto vršioca dužnosti direktora ove visoke škole postavljen je Patrik Drid, profesor na… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 20 beba

Moj Novi Sad 13.04.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: DEVOJČICE: Aleksandra Arsenin-Žmukić, Slavica Đurić, Anđela Butorović, Sanja Latinović, Mirjana Delić i Rajka Jurišin iz Novog… »

U nedelju akcija pešačenja "Nemarkiranim stazama Fruške gore"

Moj Novi Sad 13.04.2016
Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju 17. aprila organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore", sa rutom Beočin selo - Crveni čot - kaskada na Cincarskoj ćupriji - Kraljevac - izvor - Crveni čot - Beočin selo. Staza… »

Obnovljena sala za fizičko u karlovačkoj osnovnoj školi

Moj Novi Sad 13.04.2016
Osnovna škola „23. Oktobar“ u Sremskim Karlovcima je zahvaljujući sredstvima dobijenim preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, rekonstruisala fiskulturnu salu, obezbedivši na taj način kvalitetnije i bezbednije uslove za… »

U toku upis u Školicu za trudnice

Moj Novi Sad 13.04.2016
U toku je novi upis u Školicu za trudnice koje bi trebalo da se porode u julu 2016. godine. Školica počinje u 28. nedelji trudnoće, a obuka traje sve do porođaja. Buduće majke će, pohađanjem ove besplatne škole za trudnice, naučiti kako da se… »

Počinje sanacija raskrsnice Kornelija Stankovića i Rumenačke ulice

Moj Novi Sad 13.04.2016
JP Zavod za izgradnju grada obaveštava javnost da će u subotu, 16. aprila, početi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza u zoni raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Rumenačke u Novom Sadu. Tokom radova, izvršiće se struganje kolotraga u samoj… »

Telepčani sutra ostaju bez struje

Moj Novi Sad 13.04.2016
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Petrovaradinu, Kovilju, Čereviću, Svilošu, Lugu, Grabovu, Begeču, Šakotincu i Ledincima. Novi Sad: - od 8.30 do 10.30 sati: Kraljevića Marka 41… »