Izvor: N1 Info/Zabava arhiva vesti 13.04.2016

Hoking i Zakerberg u projektu traganja za životom u svemiru

N1 Info 13.04.2016
Čuveni fizičar Stiven Hoking i osnivač Facebooka mark Zakerberg dali su podršku jednom internet investitoru koji želi da razvija futuristički plan traganja za životom u svemiru. Juri Milner najavio je projekat vredan 100 miliona dolara čiji je… »

Juan Mekgregor u filmu po Le Kareovom romanu

N1 Info 13.04.2016
U novom filmu "Our Kind of Traitor" sa Juanom glumi Naomi Heris a radnja se dešava u Marakešu. Film je adaptacija romana Džona le Karea, a u se njemu Peri (Juan) i Gejl (Naomi) sprijatelje sa Rusom po imenu Dima (Stelan Sarsgard) koji im traži da… »

Oboren Ginisov rekord: 1.200 živih domina

N1 Info 13.04.2016
Ginisova knjiga rekorda prepuna je svakakvih podviga koje samo ljudska mašta može smisliti, ali čak i u takvoj konkurenciji "najveći svetski domino" jedna je od bizarnijih, ali i najzabavnijih stvari koje smo videli. Zaposleni u kompaniji Aarons Inc… »

Svetleća reklama za Pepsi u Njujorku proglašena za spomenik

N1 Info 13.04.2016
Ogromna svetleća reklama Pepsi-kole koja se nalazi na Ist Riveru u Njujorku, uvrštena je kao istorijski spomenik posle 25 godina rasprave, saopštile su gradske vlasti. Veliki znak crvene boje, dužine 37 metara i visine oko 18 metara, veoma vidljiv iz… »

Od novembra opet kreću koncerti u pariskom Bataklanu

N1 Info 13.04.2016
Koncertna hala Bataklan koja je bila meta teorističkih napada u Parizu, biće ponovo otvorena za koncerte godinu dana posle napada u kome je poginulo 90 od ukupno 130 stradalih u ostalim napadima istog dana u glavnom gradu Francuske. Pariske opštinske… »

Frenk Tarner - pobegao sa Itona u cirkus, završio kao panker

N1 Info 13.04.2016
Engleski "panker sa gitarom", Frenk Tarner, sa svojim bendom "The Sleeping Souls" sinoć je nastupio u Beogradu. Za N1 je uoči koncerta govorio o nastupu na Olimpijadi, o panku i o tome kako je dečko sa Itona pobegao i priključio se cirkusu. Tarner je… »

Ben Aflek sprema novi film o Betmenu

N1 Info 13.04.2016
Američki glumac Ben Aflek režiraće i igraće naslovnu ulogu u novom filmu o Betmenu, izjavio je izvršni direktor kompanije Vorner bros Kevin Tsudžihara. Aflek je igrao Betmena u ovogodišnjem "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika", a iako je… »

Jagode najzagađenije pesticidima

N1 Info 13.04.2016
Jagode su na vrhu ovogodišnje liste proizvoda u SAD s najviše ostataka pesticida, saopštila je Radna grupa za zaštitu životne sredine (Environmental Working Group - EWG). Tako su se jabuke spustile na drugo mesto, posle pet godina na čelu liste… »

U Loh Nesu pronađeno čudovište iz filma Bilija Vajldera

N1 Info 13.04.2016
Britanska ekspedicija saopštila je da je na dnu jezera Loh Nes u Škotskoj pronašla veliku maketu navodnog čudovišta "Nesi" koja je korišćena za film. "Naša ekspedicija je pronašla čuveno stvorenje. Iako liči na Nesi, to nisu ostaci čudovišta… »

The Prodigy promenio plan turneje i - stiže na Exit

N1 Info 13.04.2016
The Prodigy je izmenio plan turneje kojom promovišu poslednji album i nastupiće u nedelju 10. jula u Srbiji na EXIT festivalu. Anketa da se jedan od najpopularnijih svetskih bendova hitno dovede u Srbiju ovog leta, u kojoj je čak 92% od preko 25.000… »