Izvor: NoviSad.com/Vojvodina arhiva vesti 13.04.2016

Pretio nožem u apoteci i prodavnici

NoviSad.com 13.04.2016
Novi Sad - Lj. N. (37) uhapšen je u Novom Sadu, zbog sumnje da je počinio više razbojništava i ugrožavanje sigurnosti. foto: A. K. Sumnja se da je 8. aprila, maskiran i uz pretnju nožem, opljačkao apoteku na Grbavici. Policija ga je uhapsila dva… »

Dragica Tomić i smenjena i izabrana sa funkcije direktorke Visoke poslovne škole

NoviSad.com 13.04.2016
Novi Sad - Dragica Tomić, direktorka Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu, poznata po brojnim aferama i sukobu interesa, danas je smenjena i ponovo izabrana za direktorku. Dragica Tomić, foto: www.vps.ns.ac.rs Sa ove funkcije smenila… »

U Betaniji rođeno 20 beba

NoviSad.com 13.04.2016
Novi Sad - Od utorka ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođeno 20 beba: deset devojčica i deset dečaka. Majke devojčica su Marija Kovačević (Vrbas), Silvija Jovanović (Deronje), Aleksandra Arsenin-Žmukić, Sanja Latinović, Slavica Đurić… »

U toku upis u "Školu za trudnice"

NoviSad.com 13.04.2016
Novi Sad - Počeo je upis u "Školu za trudnice", za žene koje treba da se porode u julu. Škola kreće od 28. nedelje trudnoće, a obuka traje do porođaja. Buduće majke u "Školi za trudnice" nauče kako da se najbolje pripreme za porođaj i bez… »

Izmena režima saobraćaja na Detelinari

NoviSad.com 13.04.2016
Novi Sad - Režim saobraćaja na Detelinari privremeno će biti izmenjen od subote 16. aprila do srede 20. aprila, zbog sanacije kolovoza na raskrsnici ulica Kornelija Stankovića i Rumenačke. Prvo će biti zabranjen saobraćaj u Rumenačkoj ulici… »