Izvor: OK radio arhiva vesti 13.04.2016

BG: Oružana pljačka na auto-putu

OK radio 13.04.2016
Na auto-putu Beograd - Zagreb, kod skretanja za "Ikarbus", u sredu oko 11:50 dogodila se oružana pljačka. Napadač u bekstvu. Jedna osoba povređena. Kako "Večernje novosti" saznaju, naoružani napadač presreo je vozilo kurirske službe "Aksekspres"… »

NI: Vrtić vraća pare roditeljima

OK radio 13.04.2016
Oko 60 roditelja, koji su Predškolskoj ustanovi "Pčelica" do sada podneli zahtev za poravnanje duga jer su joj za boravak deteta u vrtiću mesečno plaćali oko 1.000 dinara više nego što zakon dozvoljava, dobiće svoj novac verovatno sledeće… »

NI: Inspektoru penzija umesto nagrade

OK radio 13.04.2016
Nebojša Blagotić (56) iz Niša optužuje bivšeg direktora policije Milorada Veljovića i načelnika Srđana Grekulovića da je nezakonito penzionisan. Kaže da je posle 20 godina uspešnog rada u otkrivanju privrednog kriminala 6. oktobra prošle… »

NI: Političari u muzičkoj koaliciji

OK radio 13.04.2016
Na niškoj političkoj sceni u predizbornoj kampanji je sve moguće, pa su se tako Dejan Rajčić iz Nove Srbije, Igor Novaković SPS i Branislav Jovanović NPS okupili i svirali gitare i bubanj. Kažu, okupljanje je kolegijalno i nije bilo govora o… »

LE: Političari obaraju sopstvene rekorde!

OK radio 13.04.2016
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović umalo u sredu da potuče svoj rekord sa brojem aktivnosti koje su pozvani da proprate mediji a aktivne su i političke stranke, tako da će kamere ove srede zabeležiti čak 12 konferencija za novinare. U sredu je… »

KIDISAO na žene sa nakitom

OK radio 13.04.2016
Protiv za sada anonimnog maloletnika (17) iz Vranja policija je podnela dve krivične prijave zbog toga što je ženama po gradu u prolazu otimao nakit, tako što im ga je kidao sa ruku ili vrata! Policijska uprava u Vranju saopštila je da su protiv… »

Za Putina više od milion pitanja

OK radio 13.04.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin u četvrtak će u redovnoj godišnjoj emisiji "Direktna linija" odgovarati na pitanja građana, kojih je stiglo više od milion. Ove godine među najvažnijim pitanjima su rast cena komunalija, što je stalna boljka Rusa, i… »

Novak ispao na startu!

OK radio 13.04.2016
Novak Đoković doživeo je drugi poraz u 2016. kojim je zaustavljen već u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu. Najboljem teniseru sveta "krunu" u Kneževini je skinuo levoruki Čeh Jirži Veseli koji je njihov prvi međusobni duel dobio sa 6:4, 2:6, 6:4… »

KRIK: Premijer i njegova porodica vlasnici 786 kvadrata

OK radio 13.04.2016
Premijer Aleksandar Vučić vlasnik je jedne, a članovi njegove porodice šest nekretnina u srpskoj prestonici koje vrede više od milion i sto hiljada evra. Donedavno porodica je imala još jedan stan koji je prodala. Dva stana su otkupljena od države… »

Žirinovski otkrio spomenik sam sebi!

OK radio 13.04.2016
Kontroverzni ruski političar napravio još jedan neobičan gest po kome će biti upamćen više nego po delovanju u politici. Statua visoka tri metra rad je skulptora Zuraba Ceretelija. Nepredvidivi i uvek kontroverzni Vladimir Volfovič Žirinovski (69)… »