Izvor: Politika/Hronika arhiva vesti 13.04.2016

Presreo kamion kurirske službe i oteo vrednosne pošiljke

Politika 13.04.2016
Nepoznati muškarac naoružan pištoljem presreo je u podne kamion šabačke kurirske službe „Aks ekspres” na autoputu Beograd – Zagreb. Preteći oružjem naterao je vozača da otvori vrata kamiona, a zatim ga je drškom pištolja udario po glavi… »

Za smrt Frimermana okrivljenima od dve do deset godina zatvora

Politika 13.04.2016
Iako je trojicu članova obezbeđenja splava „Saund” optužnica teretila za ubistvo, za to delo nije bilo dokaza, pa su osuđeni za teške povrede sa smrtnim ishodom. Iako su četvorica bivših radnika obezbeđenja splava „Saund” osuđeni na… »

Nestao suvlasnik Pink taksija Miroslav Ranković

Politika 13.04.2016
Miroslav Ranković Šilja (54), suvlasnik „Pink taksija” nestao je juče oko 15 sati, a njegov nestanak prijavljen je policiji u sredu ujutru, potvrđeno je za „Politiku” u MUP-u. Za njim je objavljena potraga, a njegovi mobilni telefoni su… »

Osumnjičen za prevare, obećavao posao u inostranstvu

Politika 13.04.2016
M.M. (1983) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je doveo u zabludu više od 20 oštećenih pod izgovorom da će im obezbediti posao u inostranstvu i na taj način sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist od oko 700.000 dinara, saopšteno je iz… »

Država opravdala izostanak Lazarevića sa suđenja

Politika 13.04.2016
Rekao sam Branku Lazareviću policijske informacije da spasem ugled MUP-a, izjavio je optuženi Boris Gara. Branko Lazarević, nekadašnji šef kabineta bivšeg ministra policije Ivice Dačića, sada ministar savetnik srpske ambasade u Atini, nije došao… »

Crvenka kao Tvin Piks

Politika 13.04.2016
Ko je ubio Jelenu Marjanović? Mada nerado javno pričaju o zločinu, ovo pitanje stalno postavljaju žitelji naselja u Borči na čijem je nasipu stradala pevačica. Ko je ubio Loru Palmer? Ovo je dobro poznata rečenica iz serije Tvin Piks Dejvida… »

Poznat motiv ubistva pevačice, traga se za dokazima

Politika 13.04.2016
Da li je ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) do savršenstva isplaniran zločin? Jedna od zvezda „Granda” ubijena je 2. aprila, kada je oko 16 časova otišla na trčanje duž nasipa u Crvenki, u beogradskom naselju Borča. Ispred rampe na… »