Izvor: Prva arhiva vesti 13.04.2016

Napeto u Skoplju - Tajno doneta odluka o aboliciji Gruevskog, Mijalkova...

Prva 13.04.2016
Odluka makedonskog predsednika Đorđa Ivanova da abolira odgovorne za "aferu prisluškivanje", koju je prošle godine obelodanio opozicioni SDSM Zorana Zaeva, je "paket" mera precizno i u potaji dogovoren sa vrhom vladajuće VMRO-DPMNE, preneli su… »

Orban: Srbiji ranije ni paru ne bi dali, sad je uspešna zemlja

Prva 13.04.2016
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je da je Srbija danas uspešna zemlja i dobar sused Mađarske, zahvaljujući uspešnoj i dobroj ekonomskoj politici aktuelne vlade. "Srbiji pre nekoliko godina niko ni paru ne bi dao, jer je država bila "oborena na… »

U očima drugih: Lavovi egocentrični, Ribe previše ćutljive

Prva 13.04.2016
Poznajete sebe, svoje karakteristike, znate ko vam odgovara, ali zvezde mnogo utiču i na utisak koji ostavljate na druge ljude. Ovan Imate toliko odličnih ideja, pa i energije dok su svi drugi uspavani i mislite da oni očekuju da ih upravo vi povedete… »

Amerikanka probala srpske slatkiše. Reakcija: KATASTROFA!

Prva 13.04.2016
Jutjuberka Vanesa Gabrijela nedavno je na svom kanalu objavila video u kojem isprobava srpske i hrvatske slatkiše koji su joj stigli preko servisa Treats. U nazivu videa slatkiše je nazvala čudnim, a u samom snimku nije se preterano oduševila većinom… »

Budući tata Vlado prvi put o prinovi: Ne plašim se roditeljstva

Prva 13.04.2016
Pevač Vlado Georgiev gostovao je u emisiji 150 minuta i sa voditeljkom Majom Nikolić po prvi put razgovarao o roditeljstvu. Oni su najavili i Vladin predstojeći koncert, a Vlado je otkrio i svoje utiske o šouu TLZP čiji je stalni član žirija… »

Carica koja se udala s dve godine, a postala udovica s 10

Prva 13.04.2016
Bogatu italijansku plemkinju Bjanku Mariju Sforcu udali su dok još nije napunila ni dve godine, i to za bliskog rođaka Filiberta od Savoje. Njemu je bilo osam godina i bio je njen brat od ujaka. Bogata talijanska plemkinja Bjanka Maria Sforca rođena je… »

ANTENA GRUPA SRBIJA I CESID U SREDU U VESTIMA ISTRAŽUJU: Koliko građani podržavaju mere štednje?

Prva 13.04.2016
Antena grupa Srbija I CeSID u u sredu, 13. aprila u vestima u 16h i 20h na TV B92 I u 18h na TV Prva, u sklopu predizbornih istraživanja, predstavljaju odgovor na pitanje: Šta je najpozitivnije a šta najnegativnije a rezultat je rada aktuelne… »

Pogledajte kako izgleda naš glavni grad iz... SVEMIRA

Prva 13.04.2016
Beograde, Beograde, na ušću dveju reka ispod Avale... Lep je kako god i odakle god da ga pogledate. Tako da i ne čudi što je lep i iz svemira. Pogledajte fotografije... Kako izgleda Beograd iz svemira podelio je na svom tviter profilu astronaut Tim… »

Kuvanje Gruvanje: U ovoj kuhinji, Miloš je ostao bez daha…

Prva 13.04.2016
Miloš je uspeo da zaviri u pravu, profesionalnu kuhinju jednog poznatog beogradskog hotela, a šef kuhinje, Goran Kovačević, pokazao je mladom kolegi neverovatne trikove i finese koje se mogu naći samo u velikim i renomiranim restoranima. Da li ćete… »

Od čega Sil ima ožiljke po licu?

Prva 13.04.2016
Njegov život uopšte nije bio lak, iako biste pomislili da je čovek koji pravi tako dobru muziku i ima Hajdi Klum za (bivšu) ženu pravi srećnik. Imao je vrlo teško detinjstvo, dobio je neprolazne ožiljke na licu i dugačko ime. Evo priče o Silu… »