Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 13.04.2016

U očima drugih: Lavovi egocentrični, Ribe previše ćutljive

Prva 13.04.2016
Poznajete sebe, svoje karakteristike, znate ko vam odgovara, ali zvezde mnogo utiču i na utisak koji ostavljate na druge ljude. Ovan Imate toliko odličnih ideja, pa i energije dok su svi drugi uspavani i mislite da oni očekuju da ih upravo vi povedete… »

Amerikanka probala srpske slatkiše. Reakcija: KATASTROFA!

Prva 13.04.2016
Jutjuberka Vanesa Gabrijela nedavno je na svom kanalu objavila video u kojem isprobava srpske i hrvatske slatkiše koji su joj stigli preko servisa Treats. U nazivu videa slatkiše je nazvala čudnim, a u samom snimku nije se preterano oduševila većinom… »

Carica koja se udala s dve godine, a postala udovica s 10

Prva 13.04.2016
Bogatu italijansku plemkinju Bjanku Mariju Sforcu udali su dok još nije napunila ni dve godine, i to za bliskog rođaka Filiberta od Savoje. Njemu je bilo osam godina i bio je njen brat od ujaka. Bogata talijanska plemkinja Bjanka Maria Sforca rođena je… »

Pogledajte kako izgleda naš glavni grad iz... SVEMIRA

Prva 13.04.2016
Beograde, Beograde, na ušću dveju reka ispod Avale... Lep je kako god i odakle god da ga pogledate. Tako da i ne čudi što je lep i iz svemira. Pogledajte fotografije... Kako izgleda Beograd iz svemira podelio je na svom tviter profilu astronaut Tim… »

Kuvanje Gruvanje: U ovoj kuhinji, Miloš je ostao bez daha…

Prva 13.04.2016
Miloš je uspeo da zaviri u pravu, profesionalnu kuhinju jednog poznatog beogradskog hotela, a šef kuhinje, Goran Kovačević, pokazao je mladom kolegi neverovatne trikove i finese koje se mogu naći samo u velikim i renomiranim restoranima. Da li ćete… »

Hranite se kao supermodeli: Ideje za doručak koji ne goji

Prva 13.04.2016
Započnite dan poput najlepših svetskih manekenki! Svi već dobro znamo kako je doručak najvažniji obrok u danu, ali većina nas i dalje ne uspeva da praktikuje ovu zdravu naviku. Ili zbog nedostatka vremena ili zbog nedostatka apetita rano ujutru… »

Ostrvo Sark - Poslednji feudalni posed u Evropi

Prva 13.04.2016
Od 2008. gospodar nema više prava koja je imao, ali i dalje jedini sme da drži golubove! Sark je malo ostrvo u jugozapadnom delu La Manša. Pripada Kanalskim ostrvima i deo je bejlifa Gernzi i ima površinu od 5,45 km2. Na ostrvu nema automobilskog… »

OVO su najbrži putevi do eksplozivnog orgazma!

Prva 13.04.2016
Ženski orgazam je mnogima još uvek velika misterija. Čak i samim ženama, tačnije nekima od njih je nedosanjani san. Ako želite da brže dođete do orgazma i prepustite se užicima pročitajte savete stručnjaka. Uskladite seksualno raspoloženje… »

Te divne nasmejane bebe

Prva 13.04.2016
Čak 90 procenata novorođenčadi se smeje u prvom mesecu života, neki čak i u prvoj nedelji, ali ima i slučajeva da se nisu osmehnuli nijednom za 12 meseci. Bebe imaju jak temperament od rođenja. Razumevanje beba pomaže da razumemo i odrasle… »