Izvor: Prva/Zabava arhiva vesti 13.04.2016

Budući tata Vlado prvi put o prinovi: Ne plašim se roditeljstva

Prva 13.04.2016
Pevač Vlado Georgiev gostovao je u emisiji 150 minuta i sa voditeljkom Majom Nikolić po prvi put razgovarao o roditeljstvu. Oni su najavili i Vladin predstojeći koncert, a Vlado je otkrio i svoje utiske o šouu TLZP čiji je stalni član žirija… »

Od čega Sil ima ožiljke po licu?

Prva 13.04.2016
Njegov život uopšte nije bio lak, iako biste pomislili da je čovek koji pravi tako dobru muziku i ima Hajdi Klum za (bivšu) ženu pravi srećnik. Imao je vrlo teško detinjstvo, dobio je neprolazne ožiljke na licu i dugačko ime. Evo priče o Silu… »

Porco Dio! Ima li žene koju on ne bi mogao da "reketira" :)

Prva 13.04.2016
Kontroverzni Fabricio Korona, poznati italijanski paparaco i bivši muž Nine Morić objavio je provokativnu fotografiju na svom Instagram nalogu. Otkako je izašao iz zatvora u kojem je boravio nekoliko godina zbog pokušaja reketiranja poznatih… »

Vapaj Ane Nikolić: "Sve sam luđa, šta da radim?"

Prva 13.04.2016
Pevačica je Instagram postavila fotku uz zanimljiv prateći komentar. Fanovi su požurili da joj pomognu, a epilog očekujemo u nekom od narednih postova. “Sve sam luđa, kako je to moguće? Ljudi s godinama postaju normalniji, a ja luđa. Šta da… »

Zvezda meksičke sapunice obradila Seve!

Prva 13.04.2016
Meksička zvezda Talija, koja je srpskoj publici poznata po glavnim ulogama u latino serijama "Marimar" i "Rosalinda", obradila je pesmu "Uno momento" koju su pre godinu i po snimile Severina Kojić i Ministarke. Talija je navodno od autora Severinine… »