Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 13.04.2016

Najavljena poslednja sednica Skupštine u aktuelnom sazivu

Ritam grada Kg 13.04.2016
Najvažnija Odluka o kojoj će se u petak 15. aprila, na 38.redovnoj sednici Skupštine grada, izjašnjavati odbornici gradskog parlamenta je Odluka o dodeli Godišnje nagrade grada Kragujevca – Đurđevdanske nagrade za 2015. godinu, rekao je na… »

Deset miliona dinara za projekte u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite

Ritam grada Kg 13.04.2016
Gordana Damnjanović član Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja potpisala je danas ugovore sa predstavnicima dvadesetak udruženja, o realizaciji programa kojima se ostvaruju potrebe i interesi građana u oblasti socijalne i zdravstvene… »

Ministar Đorđević: FILUM do oktobra u Domu vojske?

Ritam grada Kg 13.04.2016
Ministar odbrane Zoran Đorđević i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, u prisustvu rektora Univerziteta u Kragujevcu Nebojše Arsenijevića i dekana FILUM-a Radomira Tomića, obišli su objekat Doma vojske i kasarnu Radomir Putnik. Tema… »

Školski olimpijski plamen u Kragujevcu

Ritam grada Kg 13.04.2016
Plamen X Školskih olimpijskih igara, koje će ove godine biti održane u Vranju, danas je prošao i kroz Kragujevac. Plamen je na dočeku koji je organizovan na Letnjoj sceni u Velikom parku preuzeo Miloš Karić, učenik Osnovne škole „Svetozar… »

Dr Gordana Damnjanović i Jelena Tomašević dobile priznanje „Dama 2016“

Ritam grada Kg 13.04.2016
Član Gradskog veća grada Kragujevca za oblast zdravstva i socijalna pitanja dr Gordana Damnjanović i Kragujevčanka Jelena Tomašević, našle su se ove godine među dobitnicama priznanja „Dama 2016“. U nameri da ukaže na to, da uspeh u poslovnom… »

Asfaltirana Gajeva ulica na Košutnjaku

Ritam grada Kg 13.04.2016
U toku su završni radovi na tamponjiranju i asfaltiranju Gajeve ulice u Košutnjaku čija je investicija oko pet miliona dinara. U pitanju je deonica dužine 350 i širine pet metara. Danas su radove na asfaltiranju posetili Nebojša Zdravković, zamenik… »

Predstavljamo kompletne liste kandidata za odbornike

Ritam grada Kg 13.04.2016
Gradska izborna komisija proglasila je ukupno 15 lista za učešće na predstojećim lokalnim izborima u Kragujevcu, a mi vam predstavljamo kompletne liste kandidata za odbornike. 1. VEROLjUB VERKO STEVANOVIĆ – ZAJEDNO ZA KRAGUJEVAC (DEMOKRATSKA… »

Promocija Kragujevca na Sajmu u Bijeljini

Ritam grada Kg 13.04.2016
Turistička organizacija Bijeljine, 15. i 16. aprila organizuje sedmi Međunarodni sajam turizma i gastrokulture „Bijeljina-turist 2016“, na koji je Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ pozvana da predstavi svoje turističke potencijale i… »

Održana prva „APA Akademija“ u Kragujevcu

Ritam grada Kg 13.04.2016
Točeno pivo kao sinonim za kvalitet i uživanje Ljubitelji piva najčešće ističu da su kvalitet i svežina kriterijumi po kojima biraju omiljeno pivo, a to su upravo glavne karakteristike koje treba sačuvati u svakoj čaši piva. Samo pravilno… »

Projekat vežbaonice za najmlađe osnovce

Ritam grada Kg 13.04.2016
Pilot projekat „Program svakodnevnog vežbanja dece od prvog do četvrtog razreda u toku nastavne nedelje“, koji realizuje Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, počeće sutra, u 14… »