Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 13.04.2016

U petak poslednja redovna sednica SG

RT Kragujevac 13.04.2016
Pretposlednja u dosadašnjem sazivu odbornika, redovna, 38. sednica Skupštine grada zakazana je za petak 15. april. Najvažnija tema o kojoj će se raspravljati su predlozi ovogodišnjih dobitnika Đurđevdanske nagrade. Ukoliko lokalni Parlament usvoji… »

Potpisani ugovori za projekte socijalne zaštite

RT Kragujevac 13.04.2016
U Gradskoj upravi za zdravstvo i socijalnu zaštitu danas su potpisani ugovori sa 21 udruženjem iz oblasti socijalne i zdravstvene zaštite o finansiranju njihovih programa za ovu godinu. Iz budžetskih sredstava izdvojeno je oko 10 miliona dinara… »

FILUM od jeseni u Domu vojske

RT Kragujevac 13.04.2016
Nakon višegodišnjih pregovora, kragujevački Filološko-umetnički fakultet bi konačno, od naredne akademske godine, mogao da se useli u objekat Doma vojske, za čiju je rekonstrukciju Univerzitet već obezbedio 11 miliona dinara. To je rezultat… »

Plamen školske Olimpijade stigao u Kragujevac

RT Kragujevac 13.04.2016
Olimpijski plamen za školsku Olimpijadu stigao je danas u Kragujevac. Najveće školsko takmičenje, koje svake četvrte godine okuplja nekoliko hiljada učenika iz cele Srbije, biće održano narednog meseca u Vranju. Olimpijski plamen za školsku… »

Damnjanović i Tomašević - ''Dame 2016''

RT Kragujevac 13.04.2016
Članica Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja dr Gordana Damnjanović, dobitnik je ovogodišnjeg priznanja ''Dama 2016'' koje treću godinu zaredom dodeljuje Udruženje građana ''Dete u srcu'' iz Kraljeva. U hotelu CROWNE Plaza u Beogradu… »

Urošević se sastao sa načelnikom PU Kragujevac

RT Kragujevac 13.04.2016
Predsednik Skupštine grada Milan Urošević sastao se sa načelnikom Policijske uprave Kragujevac Slobodanom Malešićem i njegovim saradnicima. Na sastanku u kabinetu predsednika gradskog parlamenta bilo je reči o ponovnom uspostavljanju Saveta za… »

Grad pomaže Udruženju "Kraguj"

RT Kragujevac 13.04.2016
Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara "Kraguj" dobilo je za ovu godinu iz gradske kase 400 hiljada dinara. Ovo udruženje ima tridesetak članova a dobijeni novac će upotrebiti za organizovanje brojnih aktivnosti. Osobe sa invaliditetom spadaju u… »

SDPS: Investicije i nova radna mesta

RT Kragujevac 13.04.2016
"U fokusu kampanje Socijaldemokratske partije Srbije, kao koalicionog partnera SNS na listi "Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje" su ekonomija, privlačenje domaćih i stranih investicija i nova radna mesta. Ovo je danas, na info štandu SDPS-a i… »

SNS ima konkretan plan za Srbiju

RT Kragujevac 13.04.2016
U okviru predizborne kampanje, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i ministar odbrane, Zoran Đorđević danas je u Kragujevcu razgovarao sa građanima, aktivistima i simpatizerima te partije. On je tom prilikom rekao da SNS, za razliku od… »

Utvrđena zbirna izborna lista

RT Kragujevac 13.04.2016
Gradska izborna komisija donela je rešenje o utvrđivanju zbirne izborne liste za izbor odbornika Skupštine grada Kragujevca. Prema rečima predsednika GIK-a Branka Savića na zbirnoj izbornoj listi nalazi se 15 izbornih lista koje su, od 7.marta do… »