Izvor: RTV Novi Pazar/Društvo arhiva vesti 13.04.2016

Intenzivirani radovi na izgradnji atletskog stadiona

RTV Novi Pazar 13.04.2016
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je, zajedno sa gradonačelnikom dr Mehom Mahmutovićem i predstavnicima Gradske uprave radove na izgradnji atletskog stadiona na Hadžetu. Intenzivno se radi na drugoj fazi izgradnje stadiona, a… »

Asfalt posle 30 godina

RTV Novi Pazar 13.04.2016
U Novom Pazaru se ovih dana na preko dvadeset lokacija izvode ozbiljni građevinski radovi. Grade se kolektori,feklana I kišna kanalizacija,asfaltira se veliki broj ulica a jedna od njih je I ulica u naselju Jaklja koje je najviše stradalo u poslednjim… »

Mahmutović: Sve što je obećano ispunjeno je!

RTV Novi Pazar 13.04.2016
Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović u intervjuju za RTVNP ocenio je da Novi Pazar danas liči na jedan moderan evropski grad. “Pazar danas i pre sedam godina nisu isti gradovi. Kada uporedite nekad i sad možete da potvrdite kao naši svedoci i… »

Odmor za penzionere

RTV Novi Pazar 13.04.2016
Sanzačka demokratska partija organizuje besplatan odmor za sve penzionere Novog Pazara, Sjenice i Tutina u Vrnjačkoj banji. Prijavljivanje se vrši u u prostorijama stranke na Paricama i traje do 22. aprila, do samog polaska. Članica izbornog štaba… »

Počinje Sajam zapošljavanja u Tutinu

RTV Novi Pazar 13.04.2016
Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje Novi Pazar sutra organizuje Sajam zapošljavanja u Tutinu. Očekuje se velii broj nezaposlenih, uglavnom mladih, kojima je ovo prilika da u direktnom kontaktu sa poslodavcima dođu do zaposlenja. Prema… »

Stipendije za najbolje

RTV Novi Pazar 13.04.2016
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović podelili su ugovore o stipendiranju stipendistima Fonda za mlade talente, sa univerziteta u Novom Pazaru. Nagrađeno je devet najboljih studenata sa četvrte godine… »

Lekari GrO SDP u „Čistoći“

RTV Novi Pazar 13.04.2016
Medicinska služba Zdravstvenog resora Gradskog odbora SDP-a danas je u JKP“ Čistoća“ organizovala humanitarnu akciju u kojoj je pregledan veliki broj zaposlenih. Ovo je , inače, pedeseta akcija medicinara SDP-a, a takva praksa biće nastavljena… »

SDP organizuje tribinu “Evropa znanja“

RTV Novi Pazar 13.04.2016
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, dr Senadin Lavić, biće gost-predavač naučne tribine koju u subotu organizuje Sandžačka demokrataska partija u novopazarskoj Koncertnoj dvorani. Profesor Lavić će govoriti o izazovima evropskih… »

Mladi SDP ulepšavaju rekreacioni centar

RTV Novi Pazar 13.04.2016
Aktivisti foruma mladih Sandzačke demoktaske partije organizovali su akciju uređenja rekreacionog centra. Na ovaj način mladi SDP-a su iskazali svoju kreativnost I dali doprinos da grad izgleda što lepše. Da bi rekreacioni centar izgledao što bolje… »

Uređenje grada se nastavlja

RTV Novi Pazar 13.04.2016
Uprava grada Novog Pazara i ove godine sprovodi akciju uređenja gradskih naselja. Akcijom je obuhvaćeno i naselje Lug, čiji će stanovnici, kako se najavljuje, najkasnije za desetak dana dobiti uređeniji i lepši životni prostor. Nakon parternog… »