Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 13.04.2016

Nestao dečak iz Kraljeva: Izašao da nešto kupi i više se nije vratio! (foto)

Srbija danas 13.04.2016
Danijel Bajramović (16) iz Kraljeva nestao je prošle srede, 6. aprila, i od tada mu se gubi svaki trag. Prema rečima njegove majke Svetlane i očuha Rada, porodica je Danijela poslednji put videla prošle srede kada je iz porodične kuće izašao u… »

Radost za Obrenovac! Žitelji deset sela dobijaju novu deonicu puta (foto)

Srbija danas 13.04.2016
Gradski menadžer Goran Vesić, obišao je danas radove na izgradnji puta na deonici Draževac-Mislođin, u opštini Obrenovac čijim završetkom će žitelji sela Mislođin imati diretknu vezu sa Stepojevcem i Ibarskom magistralom. Vesić izrazio je… »

Dodeljene stipendije mladim talentima Novog Sada: Vučević i Udovičić prisustvovali svečanosti (foto)

Srbija danas 13.04.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa ministrom za omladinu i sport i predsednikom Fonda za mlade talente Republike Srbije Vanjom Udovičićem prisustvovao svečanoj dodeli Ugovora o stipendiranju najboljim studentima u Republici Srbiji… »

Detaljna rekonstrukcija svirepog ubistva! Jelena sišla sa nasipa da se pozdravi sa ubicom?

Srbija danas 13.04.2016
Kompletna rekonstrukcija urađena je na osnovu obdukcije Jeleninog tela, DNK analize tragova nađenih na mestu zločina ispod njenih noktiju, ali i veštačenja na samom terenu gde je ubistvo učinjeno. - Ono što smo gotovo nepobitno utvrdili jeste da je… »

Bez obzira na optužbe! Jelenina majka svakodnevno odlazi u kuću Marjanovića da čuva unuku

Srbija danas 13.04.2016
Uprkos tome što je suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović i dalje glavni osumnjičeni za njeno ubistvo, njena majka Zorica svakodnevno dolazi u njihov dom. Iako je njen zet i dalje jedan od osumnjičenih za ubistvo njene mezimice, ona ima jedan motiv… »

Žena joj je uvredila sina znajući da je bolestan, evo šta je mama odgovorila na to! (foto)

Srbija danas 13.04.2016
Komentar koji je ta žena uputila nije bio ni malo prijatan. Dalas Fouler je majka preslatkog dečačića Džejmusa. On ima Hiršsprungovu bolest, zbog koje mora da nosi dve kese na stomaku. Kada je jednom prilikom išla sa njim do prodavnice, dok je… »

Osmaci na testu! Evo kada se održava probni završni ispit

Srbija danas 13.04.2016
Probni završni ispit za učenike osmog razreda u osnovnim školama u Srbiji biće organizovan u petak i subotu, 15. i 16. aprila. Za učenike osmog razreda, sutra u 12.00 časova biće organizovan probni završni ispit iz matematike, a u subotu 16… »

Čudovište: Ova ''Godzila'' juriša podvodnim svetom! (video)

Srbija danas 13.04.2016
Iguana dugačka gotovo dva metra snimljena je tokom podvodnog lova u Pacifiku. Nazvan je “Godzila” zbog neverovatne veličine i brzine kretanja, ovaj gušter dug 2 metara u vodi maše repom poput drevnih nemani, povremeno izranjajući na površinu… »

Dobro pripazite: Ovo su loše navike koje izazvaju šećernu bolest!

Srbija danas 13.04.2016
Broj obolelih od dijabetesa decenijama neprekidno raste. Protokom decenija, broj obolelih od dijabetesa, tj. šećerne bolesti raste u svetu - od 108 miliona 1980. stigli smo do 422 miliona zabeleženih 2014. Dijabetes je glavni uzročnik slepila, bolesti… »

Kratki frojdov test prioriteta: Da li vam je u životu važniji seks ili porodica?

Srbija danas 13.04.2016
Neke sasvim obične svakodnevne aktivnosti mogu pokazati šta vam je, zapravo, najbitnije i šta vas pokreće u životu. Rešite ovaj jednostavan test i saznajte kakva je vaša lista prioriteta. Kod kuće ste i u isto vreme dogodi se pet različitih… »