Izvor: Srbija danas/Ekonomija arhiva vesti 13.04.2016

Krvavi razgovor: Evo potpuno ludačkog načina da dobijete posao po savetu eksperta (video)

Srbija danas 13.04.2016
Parola "snađi se" u punom efektu. Iako se nezaposlenost u Srbiji smanjuje, veliki broj ljudi je i dalje bez radnog mesta. Ovo pokušavaju da saniraju Agencija za zapošljavanje, ali i brojne firme koje se bave pronalaženjem posla. Jedna od njih je i… »

Iskustvo iz ranijih godina pravi razlog za osiguranje poljoprivredne proizvodnje

Srbija danas 13.04.2016
Predstavnici Glavne filijale Kompanije„Dunav osiguranje“ u Kruševcu obišli su poljoprivrednike uRasinskomokrugu, razgovarali s njima o značaju osiguranja poljoprivredneproizvodnje i imovine i uručili im vaučere za osiguranje. Tim vaučerima… »

Investicija vredna 7, 5 miliona evra: Vučić i Orban u pogonu "Masterplast" (foto)

Srbija danas 13.04.2016
Premijeri Srbije i Mađarske Aleksandar Vučić i Viktor Orban obišli su danas u Subotici novi pogon fabrike mađarske kompanije "Masterplast", uz poruku Orbana da ta investicija obezeđuje prosperitet Srbiji i Mađarskoj, ali i Evropi, jer će… »

Da li je ovo moguće: Merkator propada, radnici ostaju bez posla?! (foto)

Srbija danas 13.04.2016
Kada pogledate ove fotografije, pomislićete je u pitanju neki napušteni tržni centar iz devedesetih, ali zapravo, ovo je Agrokorov Merkator, koji je do skoro radio punim kapacitetima u Srbiji! Prazni hodnici i parkinzi, napušteni lokali, kupaca nigde-… »

Srbija otvara male aerodrome: Ponikve i Lađevci aktivirani do kraja godine

Srbija danas 13.04.2016
Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infastrukture Zorana Mihajlović je izjavila danas da će preduzeće Aerodromi Srbije razvijati male aerodrome i da će prvo biti aktivirani Ponikve i Lađevci već tokom ove godine… »

Srbi, pazarite onlajn: Nabavka robe preko interneta je i do 10 puta jeftinija!

Srbija danas 13.04.2016
Kupovina odeće i obuće, uređaja za domaćinstvo, igračaka, mobilnih telefona i druge tehničke robe u inostranstvu preko interneta može biti i do 10 puta jeftinija nego u prodavnicama u Srbiji. U to su se uverili mnogi potrošači koji onlajn… »