Izvor: Srbija danas/Hronika arhiva vesti 13.04.2016

Presuda za ubistvo Fedora Frimermana: Napadačima od dve do 10 godina zatvora!

Srbija danas 13.04.2016
Viši sud u Beogradu oglasio je krivim i osudio četvoricu optuženih radnika obezbeđenja beogradskog splava “Saund” za ubistvo Fedora Frimermana. Oni su osuđeni za krivično delo teške telesene povrede, iako ih tužilaštvo tereti za najteže… »

Nestao suvlasnik Pink taksija: Gubi mu se svaki trag! (foto)

Srbija danas 13.04.2016
Miroslav Ranković, suvlasnik Pink taksija nestao je juče posle 15 časova. Od tada mu se gubi svaki trag. Za njim je izdata poternica, a njegovi telefoni su isključeni. Poslednji put je viđen u Učiteljskom naselju. Vozio je meredes, sivu limuzinu… »

Udes u Krnjači! Sudarili se automobil i gradski autobus

Srbija danas 13.04.2016
Pričinjena je manja materijalna šteta. U beogradskom naselju Krnjača oko 15.40 sati dogodio se udes između autobusa na liniji 105 i putničkog automobila. Kako kažu disprečeri GSP-a u udesu nije bilo povređenih a pričinjena je manja materijalna… »

Novi trag! Zoranu je bio isključen telefon tačno u vreme kada je ubijena Jelena?

Srbija danas 13.04.2016
Zoran Marjanović je policiji i novinarima tvrdio da je posle nestanka tražio suprugu Jelenu i više puta je zvao telefonom. Međutim, istraga je utvrdila da je Zoranov telefon u vreme zločina, između 16.30 i 17 časova, bio isključen. Zoran… »

Nalazi obdukcije bacaju novo svetlo na zločin: Jelena je ubijena drvenom palicom

Srbija danas 13.04.2016
Pevačica Jelena Krsmanović (33) ubijena je sa devet udaraca bejzbol palicom ili jačim drvenim štapom. Izvor uključen u istragu kaže da ceo slučaj od početka prate kontroverze i da nije tačno da je zvezda Granda ubijena metalnim alatom, čekićem… »

Jelenin muž nešto krije? Ovo su tri ključna pitanja na koja bi trebalo da odgovori Zoran Marjanović!

Srbija danas 13.04.2016
Policijska istraga utvrdila je da je Zoran Marjanović, suprug ubijene zvezde Granda Jelene Marjanović, isključio je svoj mobilni telefon u trenutku zločina, u subotu 2. aprila između 16.30 i 17 časova. Zašto? Ovo otkriće baca sasvim novo svetlo na… »

Jelenina familija uhvaćena u laži: Kako su inspektori utvrdili da nešto kriju?!

Srbija danas 13.04.2016
Policija sve bliže hapšenju ubice pevačice Granda Jelene Krsmanović Marjanović. Najbliži članovi porodice ubijene Jelene Krsmanović Marjanović (33) navodno nisu govorili istinu o svom kretanju 2. aprila, kada je pevačica brutalno ubijena. Prema… »

Potpuno novi ugao istrage: Jelena je trčala u suprotnom pravcu?!

Srbija danas 13.04.2016
Monstruozno ubijena pevačica Jelena Marjanović navodno se rastala od supruga Zorana i ćerkice Jane u blizini stadiona u borčanskom naselju Crvenka, gde je u to vreme bila utakmica, i gde je bilo puno meštana. Kako se do sada pisalo i mislilo, Jelena… »

Osvanuo skandalozan snimak! Jelenin muž učio svog trinaestogodišnjeg sina da puca! (video)

Srbija danas 13.04.2016
Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović pre nekoliko godina postavio je na Jutjub snimak svog tada trinaestogodišnjeg sina U.M. u kome ga uči da puca iz pištolja. Marjanović svoje dete iz prvog braka bodri dok mališan puca iz… »

Odjednom ćuti kao zaliven: Evo zašto je Zoran Marjanović uzeo advokata

Srbija danas 13.04.2016
Iako su inspektori uvereni da znaju ko je počinilac zločina, ali je veliki problem prikupiti čvrste dokaze koji to i potkrepljuju. Juče je nastavljeno ispitivanje žitelja Crvenke, naselja koje je najbliže nasipu pored kojeg je Jelen ubijena… »