Izvor: Srbija danas/Politika arhiva vesti 13.04.2016

Dačić o odnosu Srbije i Hrvatske: Ne treba dizati atmosferu!

Srbija danas 13.04.2016
Nije dobro da Hrvatska blokira Srbiju i to ne nailazi na dobar odjek u EU, upozorio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, poručivši da ne bi trebalo podizati atmosferu, već naći razlog za racionalnu saradnju. Dačić je, govoreći o… »

Miting SNS u Somboru - Vučić: Samo nemojte da mi tajkune pominju tajkunski izaslanici

Srbija danas 13.04.2016
Predsednik SNS Aleksandar Vucić poručio je danas u Somboru da svi napadi na njega i SNS govore o nemoći onih koji to rade, koji gube vlast posle 16 godina i koji bi Srbiju da vrate u prošlost. Vučić je na predizbornom mitingu rekao da njegovim… »

Dačić u Kraljevu: Mnogi bi da zamene SPS u Vladi Srbiji

Srbija danas 13.04.2016
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić je na predizbornoj konvenciji u Kraljevu, učešće mnogih stranaka na izborima okvalifikovao kao "njihovu želju da zamene SPS u Vladi Srbije". - Izgleda da se najveći broj stranaka pojavio… »

Vučić: Sigurno ćemo praviti koaliciju posle izbora

Srbija danas 13.04.2016
Lider naprednjaka nije želeo da kaže ko su mogući postizborni koalicioni partneri. Nema razlike između Borisa Tadića, Bojana Pajtića, Vojislava Šešelja, Sande Rašković Ivić, Novice Tončeva i Branka Ružića, izjavio je premijer i predsednik… »

SNS: Dobro znamo da Radio-televizijom Vojvodine upravljaju Bojan Pajtić i Nenad Čanak!

Srbija danas 13.04.2016
Srpska napredna stranka poziva sve novinare da uvek, i na svakom mestu, svoj posao obavljaju odgovorno, i u skladu sa pravilima objektivnog novinarstva. Srpska napredna stranka saopštava da lažne demokrate, funkcioneri DS-a, i svi ostali dušebrižnici… »

Mirović: Oporavićemo vojvođanske opštine

Srbija danas 13.04.2016
Igor Mirović posetio je Staru Pazovu i Belegišu. - SNS će prionuti na posao nakon 24. aprila u svim selima i opštinama u Vojvodini. Zajedničkim snagama, spremnim planovima, ali i finansijskim sredstvima pokrajine i republike uspećemo da u svim… »

Skandal! Albanci Marku Đuriću zabranili ulazak na Kosovo

Srbija danas 13.04.2016
Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću samoprozvane prištinske vlasti zabranile su ulazak na Kosovo i Metohiju, rečeno je na konvenciji Srpske napredne stranke u Gračanici. Đurić koji je i član GO SNS nije se pojavio na konvenciji… »

Orban u novom sadu poručio: Pogledajte kartu, jasno se vidi da bi Srbija trebalo da bude u EU

Srbija danas 13.04.2016
Bilateralna pitanja i sporove ne treba povezivati s pitanjem članstva neke države u Evropskoj uniji, izjavio je danas premijer Mađarske Viktor Orban komentarišući slučaj hrvatske blokade poglavlja 23. - Naš je stav da ako postoji neka rasprava… »

Razgovarali sa studentima: Premijeri Srbije i Mađarske posetili Studentski dom u Novom Sadu

Srbija danas 13.04.2016
Premijeri Srbije i Mađarske Aleksandar Vučić i Viktor Orban posetili su danas Studentski dom "Evropa Kolegijum", namenjen studentima Univerziteta u Novom Sadu, koji su osnovno ili srednje obrazovanje stekli na mađarskom jeziku, kao i srpski studenti… »

SNS se pita! Kada će Pajtić da objavi ugovore za 35 miliona dinara narodnih para

Srbija danas 13.04.2016
Srpska napredna stranka pitala je danas lidera DS Bojana Pajtića, koji najavljuje objavljivanje navodnih tajnih ugovora, kada će on objaviti ugovore kojima je 35 miliona evra narodnih para poklonio nepostojećim firmama, dodajući i da je skandalozno da… »