Izvor: Subotica.com/Vojvodina arhiva vesti 13.04.2016

Saobraćajni kolaps u Subotici

Subotica.com 13.04.2016
U više navrata tokom današnjeg dana vozačima je bio onemogućen prolaz glavnim saobraćajnicama u gradu iz bezbednosnih razloga, zbog posete premijera Srbije i Mađarske, Aleksandra Vučića i Viktora Orbana. Navedene obustave saobraćaja, koje su na… »

Privatni pogrebnici za tri dana prikupili preko 1.000 potpisa

Subotica.com 13.04.2016
Povodom Odluke o sahranjivanju i grobljima, koja je usvojena na sednici Skupštine grada 24. marta, privatni pogrebnici organizovali su prikupljanje potpisa građana. Cilj peticije je da lokalni parlament donese novu odluku. Akcija će trajati do… »

U Subotici još uvek ima radioaktivnih gromobrana

Subotica.com 13.04.2016
Iako je zakonski rok za uklanjanje gromobrana sa radioaktivnim punjenjem istekao pre dve godine, u Subotici ih još uvek ima 16, podaci su Agencije za zaštitu od jonizujućih zračenja. Budući da uklanjanje gromobrana i postavljanje novog košta i… »

Sutra bez vode korisnici na Bajskom putu

Subotica.com 13.04.2016
Zbog radova na vodovodnoj mreži sutra (četvrtak) od 8 do 13 časova doći će do prekida u vodosadevanju na Bajskom putu, na delu od Save Šumanovića do Vareške ulice, i u Ulici Marina Držića na delu od Bajskog puta do Mažuranićeve ulice.… »

Smanjenje pritiska vode u Subotici i na Paliću

Subotica.com 13.04.2016
Zbog zakonom obavezujuće godišnje revizije transformatorske stanice na centralnom Vodozahvatu 1 u subotu od 8 do 11,30 časova doći će do značajnog umanjenja pritiska u celom gradu, uključujući i naselja Palić i Veliki Radanovac. Kako je… »

Rođen gluv, a danas osvaja medalje za ples

Subotica.com 13.04.2016
Iako je rođen sa velikim oštećenjem sluha, Valentin Horvat (17) iz Subotice od detinjstva niže uspehe na plesnom podijumu. Valentinu je pre 11 godina ugrađen kohlearni implantant, i od tada ni u čemu ne zaostaje za svojim vršnjacima. Plesom se bavi… »

Ponuda slobodnih pijačnih kapaciteta za april

Subotica.com 13.04.2016
Ostvarite bolju komunikaciju sa Vašim klijentima i prezentujte svoj proizvod na najefektniji način. U cilju obostrane dugoročne saradnje, AD “Tržnica” Subotica Vam predstavlja ponudu za mesec april. Akcionarsko društvo "Tržnica" je preduzeće… »