Izvor: Telegraf arhiva vesti 13.04.2016

Đoković samokritičan: Igrao sam jako loše, sad treba da napunim baterije

Telegraf 13.04.2016
Najbolji teniser sveta svestan razloga poraza od Veselog. Najbolji teniser sveta Novak Ðoković eliminisan je na startu Mastersa u Monte Karlu, pošto je u drugom kolu izgubio od Čeha Jiržija Veselog 6:4, 2:6, 6:4. To je bio prvi poraz Đokovića od… »

Vučić reagovao povodom kažnjavanja novinarke od strane direktora RTV: "sram vas bilo"!

Telegraf 13.04.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjasnio se o kažnjavanju novinarke RTV od strane direktora te medijske kuće i naveo da je kažnjavanje novinara u njegovo ime urađeno namerno 10 dana pred izbore da bi bilo da je on to naredio. Premijer Srbije… »

Ključni dan ZA Siriju: Danas narod glasa na parlamentarnim izborima!

Telegraf 13.04.2016
Izbori se podudaraju sa početkom druge runde mirovnih pregovora u Ženevi između vlasti i opozicije, koji imaju za cilj okončanje petogodišnjeg konflikta u Siriji, pri čemu najveći kamen spoticanja u razgovorima predstavlja budućnost Asada na čelu… »

Presuda ZA UBISTVO FEDORA FRIMERMANA: Četvorka osuđena na 30 godina zatvora!

Telegraf 13.04.2016
Fedor Frimerman je ubijen 25. jula 2013. godine ispred splava “Saund” u Beogradu, dok je njegov prijatelj Milan Modrinić zadobio povrede. Viši sud u Beogradu oglasio je krivim i osudio četvoricu optuženih radnika obezbeđenja beogradskog splava… »

Nestao suvlasnik Pink taksija: Poslednji put viđen u Učiteljskom naselju! (foto)

Telegraf 13.04.2016
Miroslava Rankovića (54) poslednji put su videli juče u Učiteljskom naselju oko 15 sati. Suvlasnik Pink taksija Miroslav Ranković (54), poslednji put je viđen juče oko 15 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Poslednji put je viđen u Učiteljskom… »

Haos u Makedoniji: Skoplje i Bitolj na nogama - zbog afere "prisluškivanje" više demonstranata privedeno, ima i povređenih…

Telegraf 13.04.2016
Protestanti traže ostavku Ivanova, zamrzavanje izbora zakazanih za 5. jun, kao i formiranje ekspertske vlade koja će organizovati kredibilne i demokratske izbore. U sukobima demonstranata i pripadnika policije, koji su izbili večeras na ulicama… »

Vuk Jeremić jedan od favorita za novog generalnog sekretara UN!

Telegraf 13.04.2016
Za funkciju devetog generalnog sekretara UN zainteresovano je 20 potencijalnih kandidata, a prema kladioničarskim prognozama Vuk Jeremić je drugi na listi favorita. Vuk Jeremić je drugi na listi favorita za novog generalnog sekretara Ujedinjenih nacija… »

Ako prepoznajete ovog čoveka, odmah zovite policiju! Ljudima nudio posao u inostranstvu, prevario ih za 700.000 dinara!

Telegraf 13.04.2016
Kako se sumnja, M. M. je od oštećenih tražio da mu na ime troškova obezbeđenja posla, lekarskog pregleda ili radne vize, preko računa ili na ruke, isplate iznose od 10.000 do 68.000 dinara. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike… »

Makedonska policija opet suzavcem i šok-bombama protiv migranata: Neredi na granici sa Grčkom ne jenjavaju (FOTO)

Telegraf 13.04.2016
Migranti su se rasporedili duž 100 metara ograde i pokušavaju da je obore, a policija ih zaustavlja suzavcem i šok-bombama. Makedonska policija ponovo je danas ispalila suzavac i šok-bombe na grupu migranata koji su protestovali sa grčke strane… »

Drama NA brankovom mostu: Muškarac skočio zbog neplaćenih računa?

Telegraf 13.04.2016
Pretpostavlja se da ga je na skok naterala muka zbog neplaćenih komunalija. Muškarac Đ.A. skočio je danas oko 12.55 sa Brankovog mosta i preživeo, a na licu mesta su ekipe Hitne pomoći. SAMOUBISTVO U CENTRU BEOGRADA: Muškarac sa Brankovog mosta… »