Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 13.04.2016

Rodbina odbranila Bratislava Gašića!

Večernje novosti 13.04.2016
Nastavak bure oko napada na opozicionare u Rasinskom okrugu, koji se dogodio minule sedmice. KRUŠEVAC - Predstavnici DS, SRS, "Levice Srbije" i Dveri, u zajedničkom saopštenju, pozvali su državne organe da u što kraćem roku privedu i kazne vinovnike… »

Ivana Jordan uživala u Veneciji bez muža i sina

Večernje novosti 13.04.2016
Pop pevačica Ivana Jordan vratila se sa kratkog odmora iz njene voljene Italije. POP pevačica Ivana Jordan vratila se sa kratkog odmora iz njene voljene Italije. Nekoliko dana provela je u Veneciji, kako bi napunila baterije i povratila energiju za… »

Mitropolija: Crkva ne ruši crkve

Večernje novosti 13.04.2016
U Mitropoliji crnogorsko-primorskoj odbacuju kritike koje stižu iz Uprave za zaštitu kulturnih dobara. Prota Velibor Džomić: Poznati ekspert za modu štiti svetinje od njihovog stvaraoca. UPRAVA za zaštitu kulturnih dobara optužila je Mitropoliju… »

Reč stručnjaka Odaberite nameštaj uz pomoć arhitekte

Večernje novosti 13.04.2016
U svim većim salonima uglavnom rade i stručnjaci za unutrašnju dekoraciju koji mogu da vam pomognu. POSLE dugog razmišljanja konačno ste odlučili da je vreme da promenite nameštaj. I tako, salon za salonom, sve vam se dopada, ali opet, deluje da je… »

Potpredsednik FSS postao član Asocijacije 11: Milošević uz Fergusona

Večernje novosti 13.04.2016
Bivši direktor mlađih selekcija, a sada potpredsednik FSS Savo Milošević, postao je član Asocijacije 11, kojom šefuje jedan od najboljih stručnjaka u istoriji fudbala ser Aleks Ferguson. BIVŠI direktor mlađih selekcija, a sada potpredsednik FSS… »

Zirojević raskomadao komšiju zbog straha od žene!

Večernje novosti 13.04.2016
Na suđenju za ubistvo Draga Mašulovića svedočili psihijatri koji su veštačili osumnjičenog za zločin. Hteo da prikrije ubistvo od supruge, jer, kako je ispričao, do nje mu je "veoma stalo" OBREN Zirojević (36) je posle ubistva Draga Mašulovića… »

Golišavi Bosiljčić na izvoru Svetog Serafima

Večernje novosti 13.04.2016
Glumcu Ivanu Bosiljčiću ostvarila se davnašnja želja da dobije ulogu u Rusiji, a sada se ostvarila i želja njegovih obožavateljki - da ga vide golišavog. GLUMCU Ivanu Bosiljčiću ostvarila se davnašnja želja da dobije ulogu u Rusiji, a sada se… »

Vidikovac kod Bara: Pogled „puca” do Ulcinja

Večernje novosti 13.04.2016
Na barskoj rivijeri otvoren prvi turistički vidikovac kod naselja Dobra Voda. Sa uređenog platoa vidi se "crnogorski Monako". Uređena mesta za parkiranje autobusa i automobila, kao i prostor za pešake. BAR - Prvi turistički vidikovac - odmorište na… »

Novi Sad: Stipendije najboljim studentima

Večernje novosti 13.04.2016
Fond za mlade talente potpisao 326 ugovora sa novosadskim akademcima. Najdarovitijima poziv gradonačelnika Miloša Vučevića da ostanu u Srbiji. NA centralnom platou Petrovaradinske tvrđave juče je održana svečanost, ministar omladine i sporta i… »

I Nole oslikan u centru Doboja

Večernje novosti 13.04.2016
Likovi poznatih ličnosti novije istorije i prošlih vremena na dobojskim fasadama. Likovnog umetnika Denija Božića angažovali turistički radnici da ulepša grad. DOBOJSKI likovni umetnik Deni Božić na fasadama zgrada u u Doboju unazad nekoliko… »