Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 13.04.2016

Blistali kataši Omladinca

Večernje novosti 13.04.2016
Na prvenstvu uže Srbije u katama za poletarce, pionire i kadete u Čačku, u konkurenciji 46 klubova, čak 14 karatista Omladinca (od ukupno 15), kao i dva kata tima, izborilo je plasman na prvenstvu Srbije. NA prvenstvu uže Srbije u katama za… »

Novi Pazar: Ko će biti gradonačelnik?

Večernje novosti 13.04.2016
Politika se u u ovom delu Raške svodi na pitanje o čijem odgovoru se još spekuliše. Ljajić je za Nihata Biševca, SDA se uzda u Enisa Imamovića, a Zukorlić još ćuti. GLAVNA tema predizborne kampanje u ovom delu Raške oblasti je pitanje ko će… »

Izgubljena Karavađova slika slučajno pronađena u Francuskoj

Večernje novosti 13.04.2016
Izgubljena slika velikog italijanskog majstora 17. veka, Mikelanđela Karavađa, slučajno je pronađena na tavanu jedne kuće u jugozapadnoj Francuskoj. Izgubljena slika velikog italijanskog majstora 17. veka, Mikelanđela Karavađa, slučajno je… »

Jagma za "teslom 3"

Večernje novosti 12.04.2016
Kalifornijska kompanija električnih vozila trlja ruke, u 36 sati po zvaničnom predstavljanju primljeno 276.000 narudžbina. ČELNICI kompanije "Tesla motors" iz Kalifornije trljaju ruke. Samo u prvih 36 sati po zvaničnom predstavljanju "modela 3"… »

Duži život uz zeleni čaj

Večernje novosti 12.04.2016
Odrasle osobe koje su dnevno pile bar pet šoljica ovog napitka, imale 16 odsto manju stopu smrtnosti i 26 odsto manji rizik za obolevanje od vaskularnih bolesti. TAJNA dugog i zdravog života krije se u zelenom čaju, tvrde japanski naučnici… »

Ripanjska deponija čeka svoj red

Večernje novosti 12.04.2016
Porodica Trajković strahuje da će se zaraziti smećem sa divljeg smetlišta. Otpaci razbacani i po kolovozu, ali njihovo čišćenje još nije u planu. DIVLjA deponija u Erčanskoj ulici kod broja 33 u Ripnju prelila se na kolovoz, ali nadležni ne… »

Ruski medved osvaja svet

Večernje novosti 12.04.2016
Ruski medved je dugo bio simbol moći Rusije od koje zazire Zapad, ali sada njegova crtana verzija polako osvaja svet. Ruski medved je dugo bio simbol moći Rusije od koje zazire Zapad, ali sada njegova crtana verzija polako osvaja svet. Ruski crtani… »

Izraelska političarka: Izrael će isporučiti Azerbejdžanu još bespilotnih letelica

Večernje novosti 12.04.2016
Izrael namerava da pošalje još borbenih bespilotnih letelica Azerbejdžanu koji se bori protiv Jermena u regionu Nagorno-Karabah, upozorila je liderka levičarske izraelske partije Merec Zehava Galon. JERUSALIM - Izrael namerava da pošalje još… »

Druženje violiniste sa obožavaocima: Svi hteli sliku i Nemanjin autogram

Večernje novosti 12.04.2016
Posle dva uspešna koncerta koja je održao protekle nedelje sa Beogradskom filharmonijom na "Kolarcu", danas se virtuoz na violini Nemanja Radulović družio sa obožavaocima. POSLE dva uspešna koncerta koja je održao protekle nedelje sa Beogradskom… »

Mesiću ukidaju kancelariju

Večernje novosti 12.04.2016
Nova hrvatska vlada ukinuće zbog mera štednje 1. juna kancelariju bivšem predsedniku Mesiću, kao i pravo na službeni automobil i vozača, a ostaje mu pravo na pratnju. Mesić: To je politička osveta. ZAGREB - OD STALNOG DOPISNIKA Bivšem hrvatskom… »