Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 13.04.2016

Oružana pljačka na autoputu, napadači ukrali torbu sa novcem

Večernje novosti 13.04.2016
Razbojnici su presreli kamion kurirske službe na auto-putu beograd - zagreb kod petlje "Ikarbus" u Zemunu. Lopov drškom pištolja pretukao vozača. SPEKTAKULARNA pljačka dogodila se juče oko podneva na delu auto-putu Beograd - Zagreb, na izlazu i… »

Napadači na Frimena kažnjeni sa 30 godina robije

Večernje novosti 13.04.2016
Osuđena četvorica optuženih za smrt mladića ispred splava "saund" 2013. Sud je izmenio optužnicu i umesto teškog ubistva osudio ih je za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom. ČLANOVI obezbeđenja splava "Saund" Denis Pavlov… »

Nestao suvlasnik "Pink taksija", u toku potraga za njim

Večernje novosti 13.04.2016
Beogradska policija započela intenzivnu potragu za Miroslavom Rankovićem (54), kome se od pre dva dana gubi svaki trag. Poslednji put viđen u blizini mesta na kojem je lane ubijen njegov ortak Teodor Gaćeša. Suvlasnik "Pink taksija" u Beogradu… »

Razdvojen sudski postupak Lazareviću zbog odsustva

Večernje novosti 13.04.2016
U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje trojici optuženih za odavanje poverljivih podataka, dok je postupak Branku Lazareviću razdvojen zato što je poslovno sprečen da prisustvuje suđenju. BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas… »

Završeno suđenje Teodora Viktorović kroz suze vikala: Nisam svesno ubila baku!

Večernje novosti 12.04.2016
Saslušanjem veštaka i optužene, završeno suđenje glumici koja se tereti da je prošle godine satarom ubila majku Ljiljanu i baku Ivanku. NIKADA ne bih mogla svesno da ubijem baku! Nikakvi stručnjaci me ne mogu ubediti da sam u tom trenutku… »

Pucao na maloletne provalnike, ranio jednog od njih u zadnjicu

Večernje novosti 13.04.2016
U selu Progorelica vlasnik prodavnice pucao na maloletnike koji su hteli da mu opljačkaju prodavnicu. Metak koji je ispalio Hranislav Dimitrijević rikošetirao. U PUCNjAVI koja se dogodila u utorak oko pet sati ujutro u selu Progorelica, nedaleko od… »

Francuska izručuje Šušnjara Sarajevu

Večernje novosti 13.04.2016
Tužilaštvo BiH potvrdilo je da će Francuska izručiti Radomira Šušnjara, osumnjičenog za ratne zločine nad bošnjačkim civilima na području Višegrada tokom 1992. godine. Francuska će izručiti Bosni i Hercegovini Radomira Šušnjara, pripadnika… »

Sumnjivi poslovi kruševačkog bankara

Večernje novosti 13.04.2016
Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv kruševačkog bankara A.J. (33), saznaju „Novosti“. KRUŠEVAC - VIŠE javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv kruševačkog bankara A.J. (33), saznaju „Novosti“. Bivši službenik… »

Zirojević raskomadao komšiju zbog straha od žene!

Večernje novosti 13.04.2016
Na suđenju za ubistvo Draga Mašulovića svedočili psihijatri koji su veštačili osumnjičenog za zločin. Hteo da prikrije ubistvo od supruge, jer, kako je ispričao, do nje mu je "veoma stalo" OBREN Zirojević (36) je posle ubistva Draga Mašulovića… »