Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 13.04.2016

VIDEO: Šta naoružani albanski teroristi traže na Kosovu?

Vesti online 13.04.2016
Naoružani i uniformisani pripadnici takozvane Albanske nacionalne armije pojavili su se u regionu Južne Mitrovice, prenosi portal Kossev navode Veriu.info. Naime, novinar ovog portala bio je gost smotre "21. brigade" ove paravojne strukture, koja je… »

Nema para za bolesne od raka!

Vesti online 13.04.2016
U vreme kada u Srbiji godišnje od kancera oboli oko 35.000 ljudi i umre više od 20.000, Društvo za borbu protiv raka nalazi se pred gašenjem. Ostalo je bez državne potpore i teško da će ubuduće moći da bude od koristi bolesnima. Prošle godine od… »

Nekada je Šešelj mahao jednim, a sada nosi 3 pištolja: Evo zašto!

Vesti online 13.04.2016
Za one koji su zaboravili, nekada je tokom devedesetih mahao sa jednim, a sada bi lider radikala mogao da se razmaše sa tri pištolja. Kako sam kaže, u ovom trenutku poseduje "CZ 99", poznatiji kao "duga devetka", revolver "magnum 357" i "brovning… »

Iz mraka napali srpske devojčice

Vesti online 13.04.2016
U srpskom selu Preoce, šest kilometara udaljenom od Gračanice, meštani su u šoku i strahu. Nepoznate osobe iz automobila u pokretu napale su dve srpske devojčice, sestre Jovanović. Incident, za koji se sumnja da je i pokušaj otmice, dogodio se u… »

Rat za svaki glas

Vesti online 13.04.2016
Svađe, tuče, napadi na stranačka sedišta, zakulisni pritisci, ucene, pretnje otkazom, pa i smrću, sa približavanjem izbornog dana D 24. aprila postali su srpska svakodnevica. Uzavrele strasti širom Srbije kulminiraju u partijskoj borbi za glasove… »

VIDEO: Evo koliko jedna baba ne voli SPS

Vesti online 13.04.2016
U selu Alakincu, ispred porodične kuće Jankovića, jedna baba za koju tvrde da je aktivistkinja SNS-a, svojim primerom pokazala kako se "aktivisti SNS-a ponašaju u Surdulici", saopštio je SPS. - Razumemo to da je suprug dotične stranački postavljen… »

Turska: Uhapšen najtraženiji terorista iz Srbije

Vesti online 13.04.2016
Ozloglašeni vehabija i terorista, Adem Demirović, uhapšen je u Turskoj nakon povratka iz Sirije i čeka se njegovo izručenje Srbiji, nezvanično saznaju beogradski mediji. Alen Demirović je iz Tutina, a živi u Beču, gde predvodi islamsku zajednicu… »

SMS Poruka od 180 dinara

Vesti online 13.04.2016
Momčilo Perunović iz Beograda je samo jedan od mnogih korisnika mobilnih telefona koji nam se žalio da mu je naplaćeno preko 6.000 dinara za korišćenje premijum SMS servisa kompanije Dimoco putem broja 1991, a da nije ni bio svestan da je korisnik… »

Teško je biti preduzetnik, ali je lako voditi Narodnu banku

Vesti online 13.04.2016
Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković je, tokom Regionalne konferencije o ženskom preduzetništvu Srbije i Republike Srpske, priznala da preduzetništvo današnjice podrazumeva veliki rizik, za koji ona tokom svoje karijere nije imala… »

Preventivno "skinuli" Vidojkovića

Vesti online 13.04.2016
Kritike na račun vlasti u Beogradu izgleda nisu poželjne ni u Banjaluci. Sa programa ATV nedavno je suspendovana emisija 390 stepeni, čiji je autor srpski pisac Marko Vidojković. U program je trebalo da se vrati krajem aprila, ali je onda suspenzija… »