Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Ogorčeni otac Zorana Marjanovića: Al ste nas udesili, dok se ubica i dalje šeta sa čekićem

Kurir 14.04.2016
BEOGRAD - Ispred porodične kuće Marjanovića posle pretresa forenzičara i inspektora, trenutno je mirno, a u jednom trenutku Vladimir Marjanović je došao da preparkira kola. Na pitanje našeg novinara šta je u kesama, nije želeo da otkrije šta je… »

Izbola nožem nevenčanog supruga

RTV 14.04.2016
BEOGRAD - Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su jednu ženu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici, saopštio je danas MUP. Kako se navodi u saopštenju, osumnjičena (31) se tereti da je, nakon kraće… »

Slučaj „Budva” čeka konačnu odluku

Politika 14.04.2016
Apelacioni sud treba da presudi da li su Radonjić, Romić i Basta pomagali već osuđenim atentatorima na Vuka Draškovića. U Apelacionom sudu u Beogradu je održana javna sednica po žalbi na presudu Višeg suda kojom su prošle godine trojica… »

Odložen glavni pretres za ubistvo Tatona

RTV 14.04.2016
BEOGRAD - Glavni pretres u ponovljenom suđenju navijaču kluba "Partizan" Đorđu Preliću za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona odložen je danas u Višem sudu u Beogradu, jer se nijedan od svedoka nije pojavio, a nastavak je zakazan za 28… »

Uhapšeno šest osoba zbog krijumčarenja ljudi

RTS 14.04.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije - Regionalnog centra granične policije prema Mađarskoj, u saradnji sa pripadnicima BIA u Subotici, na području naseljnih mesta Kanjiža i Đala, uhapisili su šest osoba zbog… »

Sevnuo nož na banovom brdu: Muškarac izboden u ulazu zgrade

Kurir 14.04.2016
Muškarac (39) uboden je nožem u ulazu zgrade u ulici Pere Todorovića 12 na Čukarici. Hitna pomoć je primila poziv nešto posle 9 časova, a muškarac je zbog obilnog krvarenja prevezen u Urgentni centar na reanimaciju. "Nakon lekarske intervencije on… »

Stefanović: Iz policije ne cure informacije o važnim slučajevima

RTS 14.04.2016
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da mu je drago što iz policije očigledno ne cure prave i važne informacije o bitnim slučajevima poput ubistva pevačice Jelene Marjanović i otmice suvlasnika "Pink taksija" Miroslava… »

Težak udes u ulici Kneza Miloša: Vozač kolima prešao u drugu traku, motociklista poginuo

Blic 14.04.2016
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja dogodila nešto posle dva sata nakon ponoći u centru Beograda poginula je jedna osoba, javlja RTS. Do udesa je došlo na uglu ulica Kneza Miloša i Vojvode Milenka, kada je, iz za sada nepoznatih razloga, vozač… »

Odloženo suđenje nekadašnjim funkcionerima SPS-a i JUL-a, Stanišić nije došao na sud

Blic 14.04.2016
Pripremno ročište u procesu protiv nekadašnjih funkcionera SPS-a i JUL-a, optužženih za nezakonito prisvajanje držžavnih stanova 2000. godine, kojim suđenje treba da krene ispočetka, odloženo je danas zbog izostanka jednog od optuženih… »

Švercovao drogu u kamionu: Zaplenjeno 64 kilograma marihuane na Batrovcima

Kurir 14.04.2016
Zajedničkim radom pripadnika Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave carine presečen je još jedan kanal krijumčarenja droge i zaplenjeno oko 64 kilograma biljne materije nalik na marihuanu na Graničnom prelazu Batrovci… »