Izvor: iKragujevac arhiva vesti 14.04.2016

Doneta odluka: Isplata neisplaćenih zarada za radnike "Zelenila" i "Niskogradnje"

iKragujevac 14.04.2016
Gradsko veće na današnjoj sednici odobrilo je ''Zelenilu'' sredstva budžetske pomoći u iznosu od preko 9,3 miliona dinara za isplatu neisplaćenih zarada za avgust, septembar, oktobar, novembar i decembar 2015. godine. Gradsko veće odobrilo je i… »

Marko Đurić posetio Kolektivni centar Trmbas

iKragujevac 14.04.2016
Direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, u pratnji gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića, obišao je raseljene sa Kosova u Kolektivnom centru Trmbas, kao i novu stambenu zgradu u Bresnici u koju će se već sutra useliti… »

Novi sistem praćenja osuđenih nasilnika

iKragujevac 14.04.2016
Novi sistem praćenja osuđenih nasilnika koji uvodi Ministarstvo pravde trebalo bi da smanji broj slučajeva nasilja u porodici. Reč je o pilot-projektu „Elektronski sistem prevencije nasilja u porodici“. Nasilnici, ali i žrtve nasilja u porodici… »

FILUM će od jeseni imati svoju zgradu!

iKragujevac 14.04.2016
Filološko-umetnički fakultet je podstanar od svog osnivanja. Osnovan je 2002. godine i u svom sastavu ima tri odseka: Odsek za filologiju, Odsek za muzičku umetnost i Odsek za primenjene umetnosti. Kragujevački Filološko-umetnički fakultet će se… »

KRAGUJEVAC: Klinički centar zapošljava dva lekara

iKragujevac 14.04.2016
Kragujevački Klinički centar zaposliće dva lekara na neodređeno radno vreme. Priliku za posao imaće jedan lekar specijalista pedijatrije, dok drugi lekar mora biti na specijalizaciji iz pedijatrije. Novozaposleni lekari će biti tri meseca na probnom… »

Koncert za Klinički centar Kragujevac

iKragujevac 14.04.2016
Grupa Amadeus bend poznata kao grupa koja se rado odaziva humanitarnim akcijama i pružanju pomoći pojedincima ili organizacijama kojima je pomoć potrebna ovoga puta je u Kragujevcu, u organizaciji kancelarije gradonačelnika grada Radomira Nikolića i… »

Dnevni horoskop za 15.04.2016.

iKragujevac 14.04.2016
OVAN Imate utisak da neko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće rigidne uslove i stroga pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da Vas neko svrstava u red »gubitnika«, već suprotstavite se osobi koja podriva Vaš poslovni ugled. Pre… »

U srpskom zakonu uskoro teže i lakše silovanje?

iKragujevac 14.04.2016
Srbija će u svom krivičnom zakonu uskoro morati da promeni odredbu koja definiše silovanje i to tako što će proširiti krug seksualnih napada koji će potpadati pod ovo krivično delo. Jedno od prvih pitanja kojima se sud bavi prilikom utvrđivanja… »

NAJČEŠĆA PREVARA PRODAVACA: Vraćanje kilometraže

iKragujevac 14.04.2016
Opšte je poznato da postoji tesna međuzavisnost između broja pređenih kilometara polovnog automobila i cene koja će za njega biti ostvarena ukoliko se on prodaje. Svako ko se raspituje o nekom polovnom automobilu obavezno pita za ovaj podatak i on je… »

OBAVEŠTENjE: Sutra bez struje sledeće ulice i naselja

iKragujevac 14.04.2016
Najava isključenja električne energije za 15.04.2016.godine. Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 09.00 do 14.00 časova doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Rasinskog odreda, 9.maja - neparna strana… »