Izvor: Jugmedia arhiva vesti 14.04.2016

Prostorije SNS na meti vandala, na napade se žali i SPS

Jugmedia 14.04.2016
VRANJE – Sedište Srpske napredne stranke u selu Korbevac kod Vranja, meta je napada vandala, koji se dogodio u noći između srede i četvrtka, a tamošnji naprednjaci ocenjuju da napad ima političku pozadinu. Predsednik mesne zajednice Korbevac i… »

Vranjski teatar na Joakimu sa dve predstave

Jugmedia 14.04.2016
VRANJE – Pozoriste “Bora Stanković” u Vranju prošlo je selekciju za učešće na ovogodišnjem 52.Festivalu profesionalnih pozorišta Srbije “Joakim Vujić” koji se održava u Gračanici u maju mesecu. Vranjsko pozorište učestvovaće sa dve… »

Vlada Srbije izdvaja dva miliona evra za novi kolektor u Leskovcu

Jugmedia 14.04.2016
LESKOVAC/BEOGRAD – Vlada Republike Srbije i Ministarstvo finansija odobrili su zahtev da sledeće godine u budžetu bude izdvojeno dva miliona evra za izgradnju kolektora za prečišćavanje otpadnih voda u Leskovcu, saopšteno je danas. Tim povodom… »

Oluja srušila krov škole kao da je od papira

Jugmedia 14.04.2016
NIŠ – Olujni vetar iščupao je danas oko 16 sati nekoliko stotina kilograma težak krov sa zgrade mašinsko-tehničkih škola „12. februar“ i „15. maj“ u Nišu. Limena konstrukcija od preko 200 kvadrata pala je posred školskog dvorišta, a… »

Do Dortmunda i sa niškog aerodroma po 6 puta manjoj ceni

Jugmedia 14.04.2016
NIŠ – Mađarska avio kompanija “Viz er” (Wiz air) od danas prodaje karte za letove na relaciji Niš-Dortmund, a prvi let na ovoj novoj liniji zakazan je za 20. avgust, saopštili su danas predstavnici grada Niša i JP “Aerodrom Niš”… »

Borko Stefanović: SNS nastavlja Dinkićevu politiku (VIDEO)

Jugmedia 14.04.2016
LESKOVAC – Srpska napredna stranka je najbolji nastavljač politike rasturanja srpske privrede, koju je vodio Mlađan Dinkić, izjavio je danas u Leskovcu lider Pokreta Levice Srbije Borko Stefanović. Stefanović je na konferenciji za medije, održanoj… »

PUCNJAVA u Leskovcu, po drugi put ranjen član obezbeđenja!

Jugmedia 14.04.2016
LESKOVAC – U centru Leskovca noćas je došlo do pucnjave u kojoj je sa četiri metka iz pištolja ranjen mlađi čovek, član obezbeđenja jedne registrovane agencije. Ranjenom mladiću trenutno se ukazuje pomoć u Službi urgentnog centra Opšte… »

SDS: Pare pred izbore podeljene članovima SNS i kumovima

Jugmedia 14.04.2016
LESKOVAC – Demokratska stranka Srbije (SDS) optužila je leskovačke vlasti i Srpsku naprednu stranku za organizovan prevoz gradskih činovnika od jednog do drugog mitinga i za podelu novca iz gradske kase po partijskim i kumovskim vezama. Saopštenje… »

Uplaćen novac za projekte iz kulture i socijalne zaštite

Jugmedia 14.04.2016
LESKOVAC – Iz gradskog budžeta isplaćen je danas iznos od 2.600.000 dinara po osnovu konkursa iz oblasti kulture koji je raspisala gradska uprava za društvene delatnosti. Takođe, danas je isplaćeno i 10.000.000 dinara po osnovu projekata koji su… »

Vetar uništio plastenike u Bogojevcu

Jugmedia 14.04.2016
LESKOVAC – Olujni vetar je danas popodne uništio desetak plastenika na poljoprivrednom imanju porodice Stojiljković u Bogojevcu. Za svega nekoliko minuta, nešto posle 16 časova, uništena su 8 plastenika,a vetar je čupao i zasađene rasade povrća… »