Izvor: Južne vesti arhiva vesti 14.04.2016

Na listićima pred Nišlijama 14 izbornih lista

Južne vesti 14.04.2016
Niš Gradska izborna komisija u Nišu proglasila je zbirnu izbornu listu na kojoj ima 14 stranaka, koalicija ili grupa građana. Nišlije će moći da glasaju i za desnicu i za levicu, ali i za partije koje se deklarišu da su u centru. Prvi na listi… »

Perišić prekinuo konferenciju nakon pitanja novinara “Južnih vesti”

Južne vesti 14.04.2016
Niš Nezadovoljan pitanjem novinara “Južnih vesti” o sistematizaciji radnih mesta na niškom Aerodormu, gradonačelnik Zoran Perišić je sa govornice pomerio direktora vazdušne luke Vladicu Đurđanovića i završio konferenciju za medije. Nakon… »

Rupe u Paljini “zakrpljene”, meštani negoduju

Južne vesti 14.04.2016
Niš Iako radnici poslednjih dana krpe rupe na putu kroz selo Paljina pored Niša, žitelji ovog mesta kažu da se skoro ništa nije promenilo i da im “i dalje stradaju osovine i amortizeri na automobilima”. Lome se osovine; foto: V. J. Na… »

Vetar odneo deo metalnog krova sa Mašinske škole

Južne vesti 14.04.2016
Niš Tri automobila parkirana pored Mašinsko-tehničke škole oštećena su kada je na njih danas oko 16 sati pao deo metalnog krova zbog olujnog vetra koji je duvao u Nišu. Na sreću, povređenih nema. Direktorka MTŠ “15. maj” Slavica Jukić za… »

Nevreme u Nišu "oborilo" Vučića

Južne vesti 14.04.2016
Niš Kratkotrajno nevreme koje je zahvatilo Niš lomilo je grane drveća, nosilo crepove sa kuća, a u centru grada je na zemlji završio i bilbord sa likom predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. Obezbeđen; Foto: Južne vestiSamo… »

Prvi korak ka lepšoj Nišavi

Južne vesti 14.04.2016
Niš Zbog toga što je, kako kažu organizatori, Nišava “žila kucavica” Niša, o tome kako iskoristiti njene velike potencijale biće reči na konferenciji koja će biti održana u petak 15. aprila u 12 sati. Konferencija "Niš na Nišavi - prvi… »

SRS Niš: Ideologija nije presudna za postizbornu koaliciju

Južne vesti 14.04.2016
Niš Niški radikali kažu da ne beže od odgovornosti i da bi trebalo da budu nakon izbora u vlasti, ali i pored toga što neće sa svakim, njihov kandidat za gradonačelnika Nikola Savić kaže da ideologija partnera nije presudna koliko ljudi koji tu… »

Dosta je bilo: Mi smo avangarda

Južne vesti 14.04.2016
Niš Zbog toga što je Niš grad koji umire, kako kažu u odboru Dosta je bilo, oni sa svojim kandidatima nude plan za ozdravljenje. Transparentnost vlasti i javnost u radu gradskih funkcionera, ključni su problemi od kojih će krenuti, pojašnjavaju u… »

"Nijedno od 2.000 radnih mesta u EI ne sme biti ugašeno"

Južne vesti 14.04.2016
Niš Mogućnost da u stečaj ode firma EI Elmag, koja strujom i vodom snabdeva oko 150 kompanija u krugu Elektronske industrije u Nišu, što bi ugrozilo 2.000 radnih mesta u tom kompleksu, jedna je od tema o kojoj je sa privrednicima razgovarao ministar… »

Vranje: Polomili vrata naprednjacima u Korbevcu

Južne vesti 14.04.2016
Vranje Staklo na ulazu u prostorije SNS-a u vranjskom selu Korbevac polomljeno je u noći između srede i četvrtka. Iz prostorija ništa nije ukradeno, a naprednjaci tvrde da je reč o zastrašivanju. Oni su revoltirani ovim vandalizmom i u saopštenju… »