Izvor: Kurir arhiva vesti 14.04.2016

(Video) Dovoljno je reći teo: Plej CSKA ovim potezom sprečio trijumf Zvezde u Moskvi

Kurir 14.04.2016
Košarkaši Crvene zvezde propustili su priliku da savladaju CSKA i pred preseljenje četvrtfinalne serije Evrolige u Beograd izjednače rezultat na 1:1. Posle velike borbe ruski tim je slavio (77:76) i za plasman na završni turnir potreban mu je još… »

Pada Hrvatska rampa za Srbiju Jutarnji: Ek odbacila argumente Zagreba

Kurir 14.04.2016
ZAGREB - Evropska komisija odbacila je hrvatske argumente u sporu Hrvatske i Srbije i zalaže se za deblokadu srpskih pregovora za članstvo u Evropskoj uniji. Prema poverljivom izveštaju koji je objavio Jutarnji list, Evropska komisija ne vidi ništa… »

Mutno: Mađari i Hrvati muljali s izbornim listama?

Kurir 14.04.2016
RIK sumnja da je lažirano 1.611 izjava na izbornoj listi koalicije manjinskih stranaka DZVM i DZVH, slučaj predat nadležnom tužilaštvu. BEOGRAD - Izborna lista Mađarski pokret, koju čini koalicija Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara i… »

Ogorčeni otac Zorana Marjanovića: Al ste nas udesili, dok se ubica i dalje šeta sa čekićem

Kurir 14.04.2016
BEOGRAD - Ispred porodične kuće Marjanovića posle pretresa forenzičara i inspektora, trenutno je mirno, a u jednom trenutku Vladimir Marjanović je došao da preparkira kola. Na pitanje našeg novinara šta je u kesama, nije želeo da otkrije šta je… »

(Video) Vladimir Putin: Zapad neće skoro ukinuti sankcije, a nećemo ni mi

Kurir 14.04.2016
Predsednik Rusije je 14. put u redovnoj godišnjoj emisiji "Direktna linija" razgovarao uživo sa javnim ličnostima i građanima o najvažnijim pitanjima u zemlji i svetu i svemu što ih interesuje. Emisija je trajala 3 sata 39 minuta, a predsednik je… »

(Video) Bilans protesta u Skoplju: Uhapšeno 12 osoba, više njih povređeno, Predsedništvo demolirano!

Kurir 14.04.2016
SKOPLJE - U protestima koji su drugu noć zaredom održani u Skoplju uhapšeno je 12 osoba, a jedan novinar je povređen izjavio je portparol policije Toni Angelovski. Međutim makedonski mediji javljaju da je povreženo i nekoliko demonstranata. Potpuno… »

Položen kamen temeljac za ikeu u Srbiji Vučić: Prvo kupujem oklagiju i dasku za sečenje mesa!

Kurir 14.04.2016
Radovi na izgradnji prve IKEA robne kuće u Beogradu, koja bi trebalo da bude otvorena najkasnije do leta naredne godine, zvanično su danas počeli, u prisustvu premijera Aleksandra Vučića, generalnog direktora kompanije IKEA za jugoistočnu Evropu… »

Trka za UN: Vuk Jeremić favorit na kladionicama

Kurir 14.04.2016
BEOGRAD - Vuku Jeremiću, bivšem šefu diplomatije i kandidatu Srbije za generalnog sekretara UN, povećale su se šanse da dođe na ovo prestižno mesto! Da su šanse realne i ostvarive, pokazuje njegov skok sa trećeg na drugo mesto na listi najveće… »

(Video) Srušila se Zgrada na tenerifima: Ima mrtvih, još traje potraga za nestalima

Kurir 14.04.2016
Najmanje jedna osoba je poginula danas, a devet se vode kao nestali nakon što se srušila petospratnica na španskom ostrvu Tenerife. Spasioci sa psima večeras pokušavaju da pronađu preživele ispod ruševina, prenosi AFP. Foto: Reuters Za sada su tri… »

Porošenku se ispunila želja: Vladimir Grojsman je novi premijer Ukrajine!

Kurir 14.04.2016
Ukrajinski parlament izabrao je Vladimira Grojsmana za novog premijera te zemlje. Odluka je doneta nakon nekoliko dana političkih tenzija u toj zemlji pošto je Arsenij Jacenjuk podneo ostavku. Ukrajinski predsednik Petro Porošenko je ranije naveo da je… »