Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 14.04.2016

Zbirna izborna lista: Novosađani glasaju za 16 imena

Moj Novi Sad 14.04.2016
Gradska izborna komisija sinoć je donela Rešenje o utvrđivanju Zbirne izborne liste. Novosađani će u nedelju 24. aprila birati između 16 stranaka, koalicija i grupa građana. Među ovih 16 lista, dvema su samo priznate statusi manjinskih lista i to… »

Radosne vesti iz Betanije: Rođeno 11 beba

Moj Novi Sad 14.04.2016
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Novom Sadu, od juče u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su: DEVOJČICE: Jasmina Krtolica i Magdalena Pavkov iz Novog Sada, Aleksandra Ličina iz Titela, Tamara Babić iz Kaća, Sanela Mušicki iz… »

Ambasador Rusije posetio Novi Sad

Moj Novi Sad 14.04.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je Nj. E. Ambasadora Ruske Federacije u Srbiji Aleksandra Čepurina u Svečanoj sali Gradske kuće. - Veliko je zadovoljstvo ugostiti u Gradskoj kući Nj. E. Ambasadora Čepurina. Nekoliko tema će biti… »

Novosađanki otrgli lančić sa vrata

Moj Novi Sad 14.04.2016
S. V. (20) i V. V. (20), uhapšeni su zbog sumnje da su počinili više krivičnih dela. Oni su uhapšeni u utorak, ubrzo pošto su, kako se sumnja, otrgli Novosađanki lančić sa vrata. Policija ih je pronašla u taksiju kojim su pobegli sa lica mesta… »

Prvo mesto mladim novosadskim matematičarima

Moj Novi Sad 14.04.2016
Na osmoj matematičkoj konferenciji za učenike – Euromat 2016. održanoj u Solunu od 30. marta do 3. aprila, učestvovali su učenici novosadske gimnazije "Isidora Sekulić" Na kreativan način predstavili su matematičke probleme i osvojili prvo… »

Konačno stiže "Ikea": Položen kamen temeljac za prvu prodavnicu u Srbiji

Moj Novi Sad 14.04.2016
Švedski proizvođač nameštaja Ikea položio je danas kamen temeljac za prvu robnu kuću u Srbiji, u Bubanj potoku kod Beograda, koja će biti otvorena u leto 2017. godine. Glavni izvođač radova je austrijska kompanija "Štrabag", koja je dobila i… »

Novosađani: Vratite sklad u svoj život

Moj Novi Sad 14.04.2016
Jelena Stanojević je tridesetosmogodišnji diplomirani psiholog, Geštalt psihoterapeut i majka dvoje dece. Fakultet je završila u Novom Sadu, a specijalizaciju na Geštalt institutu u Beogradu. Tokom karijere shvatila je da matično znanje psihologa za… »

Deo Petrovaradina sutra bez struje

Moj Novi Sad 14.04.2016
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Petrovaradinu, Čereviću, Begeču, Šakotincu i Ledincima. Petrovaradin: - od 8.30 do 13.30 sati: Deo ulice Dinka Šimunovića i Studeni Do od podvožnjaka prema… »

Betanija dobila akreditaciju o standardima za porodilišta

Moj Novi Sad 14.04.2016
Kliničkom centru Vojvodine danas je uručena akreditacija o standardima za porodilišta i neonatalnu zdravstvenu zaštitu, koji su sada usklađeni sa međunarodnim standardima. Standarde, koji su uručeni i Kliničkom centru u Nišu, Opštoj bolnici u… »

"Mala škola Rock and Rolla" u petak i subotu

Moj Novi Sad 14.04.2016
JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina" i udruženje „U svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo" u petak i subotu, 15. i 16. aprila, organizuju humanitarnu akciju "Mala škola Rock and Rolla". Na koncertu će nastupiti 14 novosadskih… »