Izvor: OK radio arhiva vesti 14.04.2016

VUČIĆ u petak na mitingu u Vranju

OK radio 14.04.2016
Premijer u tehničkoj Vladi Srbije i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić dolazi u petak u Vranje, gde će u centru grada održati miting koji organizuje ova stranka. Informaciju o dolasku Vučića potvrdio je Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih… »

LE: Ponovo milioni za kolektor!

OK radio 14.04.2016
Vlada Republike Srbije i Ministarstvo finansija odobrili su zahtev da sledeće godine u budžetu bude izdvojeno dva miliona evra za izgradnju kolektora za prečišćavanje otpadnih voda u Leskovcu, saopšteno je u četvrtak. Tim povodom će u petak u… »

USPEH ZA JUBILEJ: Vranjanci duplo na JOAKIMU

OK radio 14.04.2016
Pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja plasiralo se sa čak dve predstave na ovogodišnji, 52. po redu festival profesionalnih pozorišta Srbije “Joakim Vujić”, koji će se u maju održati u Gračanici. Selektorka Milena Bogavac odabrala je… »

NI: Gradonačelnik prekinuo konferenciju zbog pitanja

OK radio 14.04.2016
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić prekinuo je konferenciju za novinare nezadovoljan pitanjem novinara portala "Južne vesti". Kako prenose "Južne vesti", nezadovoljan pitanjem o sistematizaciji radnih mesta na niškom Aerodormu, Perišić je s… »

Obradović POČASNI GRAĐANIN Šapca

OK radio 14.04.2016
Vranje - Vukašin Obradović, vlasnik noviina „Vranjskih“ i predsednik NUNS-a dobitnik je Aprilske nagrade grada Šapca u kategoriji Razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda. Obradoviću se dodeljuje i zvanje Počasni… »

Nišlija zadobio teške opekotine u požaru

OK radio 14.04.2016
Mladi Nišlija zadobio je opekotine šaka pokušavajući da ugasi požar koji je u četvrtak ujutro oko dva časa izbio na krovu njegove porodične kuće. Požar je izbio u Ulici Stevana Prvovenčanog, rečeno je u niškoj Hitnoj pomoći i Policijskoj… »

VOJNI REZERVISTI još bez pravde

OK radio 14.04.2016
Vojni rezervisti iz Vranja još uvek čekaju prve presude po svojim tužbama za diskriminaciju prilikom isplate ratnih dnevnica, jer država i dalje ne zauzima stav po tom pitanju, tvrde lokalni pravni eksperti. Tome će uskoro morati da dođe kraj… »

BAZA JUG: Gostuje vojna reprezentacija Bugarske

OK radio 14.04.2016
Vranje - U petak će na stadionu u okviru vojne baze „Jug“ kod Bujanovca od 15:30 časova biti odigrana fudbalska utakmica između vojnih reprezentacija Srbije i Bugarske. Ovom u neku ruku istorijskom meču će prisustvovati komandant Kopnene vojske… »

TRI HAPŠENJA u Surdulici

OK radio 14.04.2016
Dvadesetogodišnji muškarac iz okoline Surdulice i dva maloletnika uhapšeni su u četvrtak zbog obijanja prodavnica u ovom gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Vranje. Sumnja se da su dvadesetogodišnji muškarac i maloletnik obili prodavnicu u… »

Novo nasilje u porodici

OK radio 14.04.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati I. M. (1981) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »