Izvor: RT Kragujevac arhiva vesti 14.04.2016

Održana sednica Gradskog veća

RT Kragujevac 14.04.2016
Gradsko veće na današnjoj sednici odobrilo je ''Zelenilu'' sredstva budžetske pomoći u iznosu od preko 9,3 miliona dinara za isplatu neisplaćenih zarada za avgust, septembar, oktobar, novembar i decembar 2015. godine. Gradsko veće odobrilo je i… »

Đurić i gradonačelnik obišli Kolektivni centar Trmbas

RT Kragujevac 14.04.2016
Direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, u pratnji gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića, obišao je raseljene sa Kosova u Kolektivnom centru Trmbas, kao i novu stambenu zgradu u Bresnici u koju će se već sutra useliti… »

"Sudoku kiler" u SKC-u

RT Kragujevac 14.04.2016
Italijanska kontrabasistkinja i kompozitorka Katerina Palaci, sa svojim kvartetom "Sudoku kiler", nastupiće sutra od 22 časa, u Studentskom kulturnom centru Kragujevac. "Sudoku Killer" nastao je u Rimu 2007. Katerina Palaci je nagrađena za prestižnu… »

VK "Radnički" dočekuje Beograd

RT Kragujevac 14.04.2016
U premijernom meču četvrtfinala plej-ofa Prve A lige Srbije, vaterpolisti Radničkog dočekuju ekipu Beograda, sutra od 20 sati i 30 minuta, na zatvorenom bazenu Sportskog centra "Park". Kragujevčani su se, kao i preostali srpski predstavnici u… »

Stambeno zbrinjavanje izbeglih i raseljenih

RT Kragujevac 14.04.2016
Sutrašnje uručenje ključeva neće označiti kraj stambenog zbrinjavanja lica iz kolektivog centra, s obzirom na to da lokalna samouprave namerava da se i ubuduće bavi problemima izbeglih i raseljenih, izjavila je za Televiziju Kragujevac Gordana… »

Vežbanje dece u toku nastavne nedelje

RT Kragujevac 14.04.2016
Kragujevac je jedan od četri grada u Srbiji, izabran za realizaciju programa "Svakodnevno vežbanje dece od prvog do četvrtog razreda u toku nastavne nedelje". Projekat sprovodi osnovna škola Svetozar Marković, čiji učenici nižih razreda tri puta… »

GIK donela odluku o glasačkim listićima

RT Kragujevac 14.04.2016
Gradska izborna komisija na današnjoj sednici donela je odluku o utvrđivanju broja, oblika, izgleda i kontrole štampanja glasačkih listića za izbore za odbornike Skupštine grada Kragujevca. U skladu sa odlukom o objavljivanju ukupnog broja birača… »

Infrastruktura neophodna za razvoj grada

RT Kragujevac 14.04.2016
Grupa građana "Slađan Rakić - Kragujevačka inicijativa - Eko park" smatra da je izgradnja infrastrukture neophodan uslov za razvoj Kragujevca. Oni najavljuju da će se, ukoliko na izborima od građana dobiju mandat za učešće u lokalnom parlamentu… »

Parkiralište u ulici Kneza Miloša u funkciji

RT Kragujevac 14.04.2016
Prilaz posebnom parkiralištu u ulici Kneza Miloša, iza poslastičarnice Srce, od danas je ponovo u funkciji. Iz Parking servisa apeluju na korisnike ovog parkirališta da radi lakše komunikacije i veće bezbednosti koriste novootvoreni prolaz.… »

Izmena režima saobraćaja

RT Kragujevac 14.04.2016
U ulici Užičke republike od danas je na snazi privremeni režim saobraćaja, koji će važiti do 19. aprila. U ovom periodu, autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza na linijama sa oznakama 13, 26 i 601, upućuju se iz ulice Užičke republike u… »