Izvor: RTS/Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Hapšenje zbog nasilja u porodici

RTS 14.04.2016
Policija je uhapsila ženu u Beogradu, zbog sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičena (31) se tereti da je, nakon kraće svađe, nožem nanela teške telesne povrede nevenčanom suprugu, navodi se u saopštenju MUP-a.… »

Apelacioni sud odlučuje o presudi za pokušaj ubistva Draškovića

RTS 14.04.2016
U Apelacionom sudu u Beogradu održana je javna sednica po žalbi Višeg tužilaštva na presudu kojom su prošle godine trojica pripadnika Državne bezbednosti oslobođeni optužbi za pomaganje u pokušaju ubistva lidera SPO-a Vuka Draškovića. Sva… »

Odložen glavni pretres za ubistvo Tatona

RTS 14.04.2016
Glavni pretres u ponovljenom suđenju navijaču kluba "Partizan" Đorđu Preliću za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona odložen je u Višem sudu u Beogradu, jer se nijedan od svedoka nije pojavio, a nastavak je zakazan za 28. april. Sudija… »

Uhapšeno šest osoba zbog krijumčarenja ljudi

RTS 14.04.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije - Regionalnog centra granične policije prema Mađarskoj, u saradnji sa pripadnicima BIA u Subotici, na području naseljnih mesta Kanjiža i Đala, uhapisili su šest osoba zbog… »

Stefanović: Iz policije ne cure informacije o važnim slučajevima

RTS 14.04.2016
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da mu je drago što iz policije očigledno ne cure prave i važne informacije o bitnim slučajevima poput ubistva pevačice Jelene Marjanović i otmice suvlasnika "Pink taksija" Miroslava… »

Udes u centru Beograda, poginuo motociklista

RTS 14.04.2016
U saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u Beogradu, na uglu ulica Kneza Miloša i Vojvode Milenka, poginula je jedna osoba. Pretpostavlja se da je muškarac koji je upravljao motorom "suzuki" prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario putničko… »

Odloženo suđenje za prisvajanje državnih stanova, Stanišić izostao

RTS 14.04.2016
Pripremno ročište u procesu protiv nekadašnjih funkcionera SPS-a i JUL-a, optuženih za nezakonito prisvajanje državnih stanova 2000. godine, kojim suđenje treba da krene ispočetka, odloženo je zbog izostanka jednog od optuženih, nekadašnjeg… »

Zaplenjeno 64 kilograma marihuane na Batrovcima

RTS 14.04.2016
Zajedničkim radom pripadnika Uprave granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave carine presečen je još jedan kanal krijumčarenja droge i zaplenjeno oko 64 kilograma biljne materije nalik na marihuanu na Graničnom prelazu Batrovci… »

Požar u Nišu, povređen mladić

RTS 14.04.2016
Mladi Nišlija je zadobio opekotine šaka pokušavajući da ugasi požar koji je 02.00 izbio na krovu njegove porodične kuće u Nišu. Lekar Hitne pomoći Saša Milutinović rekao je da je povređeni u svesnom i stabilnom stanju prevezen u Urgentni… »