Izvor: Srbija danas arhiva vesti 14.04.2016

Poverljivo iz EU: Hrvatski argumenti koji su blokirali Srbiju odbačeni!

Srbija danas 14.04.2016
Evropska komisija odbacila je hrvatske zahteve u sporu sa Srbijom zbog kojih je Hrvatska blokirala otvaranje poglavlja 23 u procesu evrointegracija, objavio je danas zagrebački Jutarnji list poverljivi izveštaj EK. List navodi da EK ne smatra spornim… »

Skoplje ne miruje: Demonstranti opkolili centar grada, specijalci i tenkovi na ulicama (foto)

Srbija danas 14.04.2016
Pristalice opozicije i nevladinih organizacija treće veče za redom okupili su se u centru Skoplja protestujući protiv odluke predsednika Ðorđa Ivanova da amnestira odgovorne za aferu "prisluškivanje". Nekoliko hiljada građana okupljeno je ispred… »

Strašna vest! Sestra fudbalera Luke Modrića oteta i ubijena! (foto)

Srbija danas 14.04.2016
Španski "Sport" objavio je strašnu vest koja je uzdrmala porodicu hrvatskog fudbalskog reprezentativca Luke Modrića. Njegova sestra Suzana Modrić oteta je i ubijena u Salvadoru, gde je živela i radila poslednjih šest godina. Nesrećna 40-godišnja… »

Apel vozačima u Beogradu: Uklonite svoja vozila sa trase maratona!

Srbija danas 14.04.2016
Noć uoči 29. Beogradskog maratona radnici JKP „Parking servis“ provešće na prestoničkim ulicama, kako bi s trase uklonili automobile i do jutra omogućili svim učesnicima maratona nesmetano odvijanje trke glavnim gradom. - "Parking servis" moli… »

Podsećanje na velikog čoveka! Obnovljena fasada Fondacije „Nušić” (foto)

Srbija danas 14.04.2016
Gradski menadžer Goran Vesić i sekretarka Skupštine Beograda Sonja Podunavac prisustvovali su danas svečanosti povodom obnovljene fasade sedišta Fondacije „Nušić” u Majke Jevrosime 21. Ovom događaju prisustvovali su i direktor JP „Gradsko… »

Pijačni karavan zdrave hrane

Srbija danas 14.04.2016
Posetite karavan zdrave hrane i pronađite sertifikovane organske namirnice i prirodnu kozmetiku. U subotu 16. i nedelju 17. aprila 2016. godine, JKP „Gradske pijace“ organizuju Pijačni karavan zdrave hrane u periodu od 8 do 16 časova. U raznovrsnoj… »

Zbog ubistva Čečena: Turska uhapsila dva "ruska špijuna"

Srbija danas 14.04.2016
Turske vlasti uhapsile su dve osobe, osumnjičene da su agenti ruske tajne službe, u vezi s ubistvom uticajnog Čečena Abdulvahida Edelgirejeva u Istanbulu prošlog novembra, piše turski list "Haberturk". Ova agencija navodi da su ruski državljani… »

Vlado Georgiev progovorio o očinstvu: Spremam se i radujem što ću postati otac!

Srbija danas 14.04.2016
Pevač je po prvi put pričao o devojci Milici. Vest da će Vlado Georgiev postati otac u avgustu ove godine, odjeknula je u javnosti poput metka. Vlado je mesecima uspešno krio izabranicu svoga srca, Milicu Samardžiju, koja je 14 godina mlađa od… »

Zorica se Javila, uplakana: Obavestila Gastoza da je izgubila bebu! (video)

Srbija danas 14.04.2016
Poručila mu je da je mnogo tužna. Zorica Dukić se javila u program "Parova" i drhtavim glasom saopštila da "stvari ne idu kako su planirali". - Puno mi nedostaješ... neke stvari ne idu kako smo planirali, nadam se da će sve biti u redu - rekla je… »

Užas: Jeste li gledali epizodu "Sunđer Boba" u kojoj Lignjoslav izvršava Samoubistvo? (video)

Srbija danas 14.04.2016
Veoma, veoma bolesni snimak. Čak i producentima firme "Nikelodeon", koji prave legendarni crtać Sunđer Bob Kockalone, može da se provuče ogromna greška. Jedan animator početnik pozvan je da edituje epizodu "strah od Keba Krabinih pljeskavica"… »