Izvor: Srbija danas/Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Ubistvo Tatona! Odložen glavni pretres

Srbija danas 14.04.2016
Glavni pretres u ponovljenom suđenju navijaču kluba "Partizan" Đorđu Preliću za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona odložen je danas u Višem sudu u Beogradu. Naime, nijedan od svedoka se nije pojavio danas, a nastavak je zakazan za 28… »

Udario grom u Kaluđerici! Goreli krov i zidovi kuće

Srbija danas 14.04.2016
Snažne grmljavine u Kaluđerici! Danas tokom snažne grmljavine u Beogradu oko 12.30 nastradala je i jedna kuća u naselju Kaluđerica - grom je udario u objekat tako da su krov i zidovi su goreli. Kako saznajemo, niko nije povređen. Uskoro… »

Užas na Čukarici: Žena nožem izbola nevenčanog supruga u hodniku zgrade

Srbija danas 14.04.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije uhapsili su u Beogradu 31-godišnju ženu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičena se tereti da je, nakon kraće svađe, nožem nanela… »

Šokantan obrt u istrazi: Svekar pevačice navodno pao na poligrafu?!

Srbija danas 14.04.2016
Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, navodno je pao je na nekim od ključnih pitanja na poligrafu. Prema rečima sagovornika iz istrage svedočenje Jeleninog svekra moglo bi da bude ključ u pronalaženju ubice. -… »

Da li se ubica krije iza ovog komentara?! U noći Jecinog nestanka napisana jeziva poruka (foto)

Srbija danas 14.04.2016
Podatak koji može da zaseni ceo slučaj! Skoro dve nedelje svirepo ubistvo Jelene Krsmanović njenoj porodici, rođacima, prijateljima, policiji i građanima Srbije ne da mira. Jedan kometar objavljen na sajtu portala Kurir privlači pažnju zbog načina… »

Provale u vrbasu: Dvojica osumnjičenih za krivična dela

Srbija danas 14.04.2016
Dvojica Vrbašana, od kojih je jedan trenutno u pritvoru zbog nasilničke vožnje, osumnjičeni su za provalu u jedan poslovni objekat. Njih dvojica su u martu iz nekoliko prostorija ukradili dva računara, mobilni telefon, biciklo i dizalica za teretno… »

Posebno interesantna povezanost: Policija istražuje odnos Jelenine svekrve i kume Vere?!

Srbija danas 14.04.2016
Obrt u istrazi nastao je kao posledica sumnji da su u zločin umešani i neki članovi porodice, kao i da pevačica nije usmrćerena na nasipu. Desetorica inspektora i forenzičara upala su juče pre podne u kuću porodice ubijene Jelene Krsmanović u… »

Otkriveno šta je policija odnela u crnim kesama iz kuće ubijene pevačice: Procurele najnovije informacije

Srbija danas 14.04.2016
Ponovo "prečešljan" objekat u kojem je pevačica (33) živela sa suprugom i njegovom porodicom. Inspektori i forenzičari beogradske policije u četvrtak su detaljno pretresli dom ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) u Borči i odneli delove odeće… »

Neočekivani obrt u istrazi! Jelena je ubijena na drugom mestu, ubica skrivao leš 17 sati!

Srbija danas 14.04.2016
Prema najnovijim detaljima iz istrage, telo pevačice Jelene Marjanović, koja je mučki ubijena u subotu 2. aprila sa 30 udaraca u glavu tupim predmetom od kojih su dva bila smrtonosna, najverovatnije je u kanal na nasipu u Crvenki doneseno dan nakon… »

Poslednji čin ubistva pevačice - uklanjanje leša: Zašto je Jelenino telo bačeno u obližnji kanal

Srbija danas 14.04.2016
"Zvezdu Granda" Jelenu Marjanovićnavodno je ubila njoj bliska osoba, pokazala je policijska istraga. Nesrećna pevačica najverovatnije je, ne sluteći šta joj se sprema, krenula da se pozdravi sa ubicom, ali ju je on napao drvenim čekićem, krvnički… »