Izvor: Subotica.com arhiva vesti 14.04.2016

Proglašeno 10 lista za lokalne izbore

Subotica.com 14.04.2016
Izbori na svim nivoima vlasti biće održani 24. aprila, a zaključno sa jučerašnjim danom proglašene su liste koje su ostvarile pravo na učešće (samostalno ili u koaliciji) na predstojećim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima. U… »

Najava humanitarnog turnira u malom fudbalu u organizaciji ATB Sever

Subotica.com 14.04.2016
ATB Sever organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu koji će biti održan 14. i 15. maja, u cilju prikupljanja sredstava za pomoć OISŠ "Žarko Zrenjanin". ATB Sever organizuje humanitarni turniru u malom fudbalu i ovim putem upućuje poziv svim… »

Savić: Štednjom smo unapredili život ZOO vrta

Subotica.com 14.04.2016
Naš uspeh baziramo na timskom radu i dobrom menadžmentu jer smo prepoznali strateški značajne partnere kako u zemlji tako u inostranstvu, što je sve naravno nezavisno od svakodnevne politike. Uspostavljena je intenzivna saradnja sa svim vrtovima u… »

Predstavljen program dobrovoljnog dogovora poverilaca i dužnika

Subotica.com 14.04.2016
U Srbiji je 60.000 privrednika nelikvidno, a više od petine bankarskih kredita nenaplativo. Finansijski problemi ne moraju neminovno da vode preduzeće u stečaj, likvidaciju ili njegovo gašenje. Osim stečaja ili unapred pripremljenog plana… »

Gradnja Lidla u Subotici počinje 1. avgusta

Subotica.com 14.04.2016
Priča o dolasku velikog nemačkog trgovinskog lanca Lidl u Suboticu aktuelna je nekoliko godina, ali je intezivirana 2014. godine, kada je aktuelna gradska vlast preduzela bitne korake za pokretanje investicije, izdavši građevinsku dozvolu. Međutim… »

Šešelj: Integracija sa Rusijom

Subotica.com 14.04.2016
Srpska radikalna stranka je jedina za integraciju sa Rusijom, sve druge stranke su za Evropsku uniju – poručio je Vojislav Šešelj, lider radikala na predizbornom mitingu u Subotici. Šešelj je istakao da Evropskoj uniji samo treba naše tržište, a… »

Odluka o sahranjivanju i grobljima nije monopol, nego primena zakona!

Subotica.com 14.04.2016
Odluka o sahranjivanju i grobljima usklađena je sa Zakonom o komunalnim delatnostima kojim se pogrebna delatnost reguliše kao specifična oblast od opšteg interesa. Konkurencija sa privatnim pogrebnicima i dalje će postojati. „Pogrebno“ ne prima… »

SPS-JS-KP: Zašto je Palić predaleko od Subotice

Subotica.com 14.04.2016
U nastavku prenosimo saopštenje koalicije SPS-JS-KP. Kandidati izborne Koalicije "SPS-JS-KP" iz MZ Palić potsećaju svoje komšije i sugrađane da je naše lepo mesto, često nazivano i srpski turistički biser ravnice, već odavno postalo tek puko i… »

Fudbaleri Bačke 1901 savladali Borac (3:1)

Subotica.com 14.04.2016
Bačka 1901 u okviru 21. kola Srpske lige Vojvodina savladala je ekipu Borca iz Sakula sa 3:1 golovima Jakovljevića, Vojnića i Noskovića. Za vikend sledi gostovanje u Šidu. Tim Slobodana Kustudića stigao je do vođstva nakon odlične kontre… »

Danas počinje takmičenje u programiranju - BIZKOD

Subotica.com 14.04.2016
U četvrtak, 14. aprila, počinje prvi BIZKOD, takmičenje namenjeno studentima druge i treće godine informatike i tehničko-komunikacionog menadžmenta. Takmičenje je rezultat saradnje subotičke kompanije Infostud i Visoke tehničke škole strukovnih… »