Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 14.04.2016

Ovo JE mesto na kojem JE ležala Jelena: Policija detaljno pretražuje kanal, još nije našla ključni dokaz! (video)

Telegraf 14.04.2016
Na licu mesta nalaze se traktor i pumpa koja polako isisava vodu iz kanala. Policija je danas počela da isušuje deo kanala u kojem je pronađeno telo ubijene pevačice Jelene Marjanović, a ekipa Telegrafa zabeležila je kako sve to izgleda. Policija… »

Upoznali smo se kad je on imao 18, a ja 12 godina: Pogledajte Jelenin intervju u kojem priča o ljubavi sa Zoranom (VIDEO)

Telegraf 14.04.2016
- Upoznali smo se kada sam ja imala 12, a on 18 godina. Nismo se sreli neko vreme, ali smo otpočeli vezu kada je meni bilo 17 - rekla je ubijena pevačica. Ubijena pevačica Jelena Marjanović je u jednoj emisiji na Grand televiziji pričala o njenoj i… »

Policija stigla ispred kuće muža Jelene Marjanović: Ekipa forenzičara MUP-a fotografiše dvorište! (VIDEO) (foto)

Telegraf 14.04.2016
Policija je Iz kuće iznela tepih i nekoliko crnih kesa. Posle pregleda terena gde se ispumpava voda u kanalu u kojem je pronađeno telo Jelene Marjanović u Borči, forenzičari MUP su se uputili u kuću Zorana Marjanovića, muža ubijene pevačice… »

Detaljna pretraga dvorišta kuće MUŽA ubijene Jelene Marjanović: Ispitana i komšinica! (VIDEO)

Telegraf 14.04.2016
Kako saznaje naša ekipa koja je na terenu, glavni fokus inspektora je šupa koja se nalazi u dvorištu kuće Zorana Marjanovića. Više inspektora trenutno boravi u kući Zorana Marjanovića i detaljno pretražuju dvorište i šupu. Sa nima je njegov… »

Jelenina majka stigla u kuću Marjanovića: Forenzičari i dalje pretražuju sve spratove i dvorište (VIDEO)

Telegraf 14.04.2016
U kuću Zorana Marjanovića stigla je Jelenina majka Zorica. Više inspektora trenutno boravi u kući Zorana Marjanovića i detaljno pretražuju dvorište i šupu, a pristigla je i Jelenina majka Zorica Krsmanović. DETALJNA PRETRAGA dvorišta kuće MUŽA… »

Inspektori se popeli na terase i krov: Odneli tepih iz kuće MUŽA JELENE MARJANOVIĆ! (VIDEO)

Telegraf 14.04.2016
Policija svakodnevno od kada je telo Jelene Marjanović pronađeno u nasipu u beogradskom naselju Borča pretražuje teren ne bi li došla do novih dokaza koji bi pomogli u rasvetljavanju ovog svirepog ubistva. Inspektori MUP-a detaljno pretražuju kuću… »

Svedoci izostali sa suđenja za ubistvo TATONA: Jedan odjavljen, drugi dao - pogrešne podatke!

Telegraf 14.04.2016
Sudija Olivera Pajić najavila je da će na sledeće suđenje biti pozvana dva zaštićena svedoka. Ponovljeno suđenje jednom od vođa navijača Partizana Ðorđu Preliću, zbog učešća u neredima u kojima je u centru Beograda u septembru 2009. na smrt… »

Strahuju da je ubijen: Novi detalji o nestanku suvlasnika Pink taksija!

Telegraf 14.04.2016
Njegovi telefoni su isključeni odmah nakon nestanka, zbog čega i policija i porodica strahuju od najgoreg mogućeg scenarija. Porodica Miroslava Rankovića (54) prijavila je njegov nestanak nakon što im se nije javio ceo dan. Poslednji put je viđen u… »

Grom udario u kuću u Kaluđerici: Gori krov, porodica evakuisana! (video)

Telegraf 14.04.2016
Grom je udario tačno u krov porodične kuće u Ulici Boška Buhe, usled čega je došlo do požara. Usled grmljavine koja se oko podneva dogodila u Beogradu, grom je udario u jednu kuću u Kaluđerici, i zapalio krov na njoj. GROM UDARIO NA SRETENJE U… »

Besan i ogorčen zoranov otac: Odneli su ono što su hteli, dok jelenin ubica sa čekićem šeta gradom! (VIDEO)

Telegraf 14.04.2016
- Odneli su ono što su hteli, dok ubica čekićem šeta gradom - rekao je kratko Vladimir Marjanović. Forenzičari koji su ceo dan pretresali kuću Marjanovića otišli su i sa sobom odneli tepih i nekoliko crnih kesa. ŠTA JE U CRNOJ KESI koju su… »