Izvor: Tračara arhiva vesti 14.04.2016

Ana Štajdohar i Nikola Demonja ponovo postaju roditelji!

Tračara 14.04.2016
Pevačica Ana Štajdohar i njen suprug Nikola Demonja postaće roditelji po drugi put. Ovu radosnu vest pevačica je danas otkrila na svom Facebook profilu, podelivši fotografiju ultrazvuka. Nakon Anine objave, usledio je niz čestitki i lepih komentara… »

Neda Ukraden se uskoro udaje! (VIDEO)

Tračara 14.04.2016
Pevačica Neda Ukraden, koja je već zakoračila u sedmu deceniju života, i dalje se može pohvaliti vitkom figurom, na kojoj joj zavide i mnogo mlađe kolegenice, ali ne samo time. Ona je nedavno za Clip.rs potvrdila da uskoro ponovo staje na ludi… »

Nećete verovati šta je istetovirao fan Kylie Jenner

Tračara 14.04.2016
Kylie Jenner je u veoma kratkom periodu postala jedan od najuticajnijih uzora mladima širom sveta. Mnoge tinejdžerke se ugledaju na nju, a brojni ljudi po celom svetu je obožavaju. “Ovako izgleda nakon jednog dana. Ne mogu da dočekam da se potpuno… »

Anđela Veštica se potukla sa Jelenom Golubović! (VIDEO)

Tračara 14.04.2016
Današnji dan na Farmi 7 bio je propraćen jako burnim događajima u kojima su glavne akterke bile Anđela Veštica i Jelena Golubović. Naime, Jelena je provocirala Anđelu, što je nju nateralo na niz burnih reakcija. Klaberka je rediteljku ispolivala… »

Sestre Šegetin ponovo u ‘Velikom bratu’

Tračara 14.04.2016
Nakon nekoliko sezona regionalnog Velikog brata, Hrvatska je odlučila da ove godine samostalno organizuje popularni rijaliti program. Šou počinje u nedelju, kada će se stanari useliti u kuću u kojoj će, umesto dosadašnjih 100, boraviti 50 dana, a i… »

Brad nam pokazao Angelinu kakvu nismo videli dosad

Tračara 14.04.2016
Angelinu Jolie doživljavamo onako kako je vidimo u medijima, odnosno kao privlačnu, jaku ženu koja maestralno glumi opasnice u filmovima, a u međuvremenu se bavi humanitarnim radom.… »

Kristen Stewart nikad ženstvenija u novoj kampanji za Chanel

Tračara 14.04.2016
Iako je najpre glumica, iza sebe ima i zavidnu karijeru modela. Kristen Stewart je pokazala da je pravi kameleon kada je moda u pitanju, pa je iz farmerki i patika uskočila u čipkane haljine i visoke potpetice i prikazala jedno od svojih najlepših… »

Vlado Georgiev progovorio o očinstvu

Tračara 14.04.2016
U emisiji 150 minuta kod voditeljke Maje Nikolić pop pevač Vlado Georgiev je prvi put javno progovorio o očinstvu koje mu sleduje kroz nekoliko meseci. “Titula najpoželjnijeg neženje, koju mi stalno pripisuju, i dalje ostaje, ali će se neke stvari… »

Privukao pažnju u spotu ‘Švaler’, a evo čime se sve bavi

Tračara 14.04.2016
Ivan Papić, 30-godišnji sportista i model je očarao devojke kada se pojavio u spotu Tanje Savić Švaler. Ono što niste znali o Ivanu je da se od 19. godine bavi veslanjem, i da je završio Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Obožava ekstremne… »

Evo koliko naše zvezde naplaćuju pojavljivanje na događajima

Tračara 14.04.2016
Voditelji, glumci, pevači ali i starlete vole da unovče svoje pojavljivanje na raznim promocijama, skupovima i događajima. Cifre koje dobijaju variraju od posla kojim se bave, ali naravno i do njihove popularnosti. Na primer, najmanju zaradu dobijaju… »