Regioni arhiva vesti 14.04.2016

Održana sednica Gradskog veća

RT Kragujevac 14.04.2016
Gradsko veće na današnjoj sednici odobrilo je ''Zelenilu'' sredstva budžetske pomoći u iznosu od preko 9,3 miliona dinara za isplatu neisplaćenih zarada za avgust, septembar, oktobar, novembar i decembar 2015. godine. Gradsko veće odobrilo je i… »

Đurić obišao kolektivni centar u Kragujevcu

Ritam grada Kg 14.04.2016
Direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić i gradonačelnik Kragujevca, Radomir Nikolić obišli su danas porodice smeštene u kolektivnom centru u Trmbasu. Đurić je rekao da Vladina kancelarija obilazi interno raseljena lica i… »

VUČIĆ u petak na mitingu u Vranju

OK radio 14.04.2016
Premijer u tehničkoj Vladi Srbije i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić dolazi u petak u Vranje, gde će u centru grada održati miting koji organizuje ova stranka. Informaciju o dolasku Vučića potvrdio je Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih… »

Na listićima pred Nišlijama 14 izbornih lista

Južne vesti 14.04.2016
Niš Gradska izborna komisija u Nišu proglasila je zbirnu izbornu listu na kojoj ima 14 stranaka, koalicija ili grupa građana. Nišlije će moći da glasaju i za desnicu i za levicu, ali i za partije koje se deklarišu da su u centru. Prvi na listi… »

Država prodaje autobuse i automobile, najjeftiniji 87 evra

NoviSad.com 14.04.2016
Novi Sad - Republička direkcija za imovinu raspisala oglas o prodaji 60 službenih vozila prikupljanjem pismenih ponuda, a rok za prijavu ističe danas. Od 60 ponuđenih vozila, 56 nalazi se u magacinu Poreske uprave u Novom Sadu. Najjeftiniji automobil… »

Vlada Srbije izdvaja dva miliona evra za novi kolektor u Leskovcu

Jugmedia 14.04.2016
LESKOVAC/BEOGRAD – Vlada Republike Srbije i Ministarstvo finansija odobrili su zahtev da sledeće godine u budžetu bude izdvojeno dva miliona evra za izgradnju kolektora za prečišćavanje otpadnih voda u Leskovcu, saopšteno je danas. Tim povodom… »

USPEH ZA JUBILEJ: Vranjanci duplo na JOAKIMU

OK radio 14.04.2016
Pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja plasiralo se sa čak dve predstave na ovogodišnji, 52. po redu festival profesionalnih pozorišta Srbije “Joakim Vujić”, koji će se u maju održati u Gračanici. Selektorka Milena Bogavac odabrala je… »

Nevreme u Nišu: Oluja odnela krov škole, uništena 3 vozila, 400 učenika bilo na nastavi

Kurir 14.04.2016
NIŠ - Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija kada je danas oko 16 sati oluja odnela metalni krov sa Mašinsko tehničke škole u Nišu i ogromnom silinom ga razbacala po čitavom školskom dvorištu. Stradala su tri vozila koja su bila u okolini… »

NI: Gradonačelnik prekinuo konferenciju zbog pitanja

OK radio 14.04.2016
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić prekinuo je konferenciju za novinare nezadovoljan pitanjem novinara portala "Južne vesti". Kako prenose "Južne vesti", nezadovoljan pitanjem o sistematizaciji radnih mesta na niškom Aerodormu, Perišić je s… »

Tomašević traži od Selakovića da se izvini Prijepoljcima

Glas Zapadne Srbije 14.04.2016
Prijepolje - Predsednik Skupštine opštine Prijepolje Vukosav Tomašević, uputio je otvoreno pismo ministru pravde Nikoli Selakoviću, u kojem ga poziva da se javno izvini svim građanima opštine Prijepolje zbog izjave date na predizbornom skupu… »