Regioni arhiva vesti 14.04.2016

Doneta odluka: Isplata neisplaćenih zarada za radnike "Zelenila" i "Niskogradnje"

iKragujevac 14.04.2016
Gradsko veće na današnjoj sednici odobrilo je ''Zelenilu'' sredstva budžetske pomoći u iznosu od preko 9,3 miliona dinara za isplatu neisplaćenih zarada za avgust, septembar, oktobar, novembar i decembar 2015. godine. Gradsko veće odobrilo je i… »

Marko Đurić u Kragujevcu: Stanovi za 26 izbegličkih porodica iz kolektivnog centra

Blic 14.04.2016
Direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić obišli su porodice smeštene u kolektivnom centru u Trmbasu. Nova adresa za 26 porodica biće stambena zgrada u naselju Bresnica, koja će im… »

Prostorije SNS na meti vandala, na napade se žali i SPS

Jugmedia 14.04.2016
VRANJE – Sedište Srpske napredne stranke u selu Korbevac kod Vranja, meta je napada vandala, koji se dogodio u noći između srede i četvrtka, a tamošnji naprednjaci ocenjuju da napad ima političku pozadinu. Predsednik mesne zajednice Korbevac i… »

Zbirna izborna lista: Novosađani glasaju za 16 imena

Moj Novi Sad 14.04.2016
Gradska izborna komisija sinoć je donela Rešenje o utvrđivanju Zbirne izborne liste. Novosađani će u nedelju 24. aprila birati između 16 stranaka, koalicija i grupa građana. Među ovih 16 lista, dvema su samo priznate statusi manjinskih lista i to… »

Država prodaje autobuse i automobile, najjeftiniji 87 evra

NoviSad.com 14.04.2016
Novi Sad - Republička direkcija za imovinu raspisala oglas o prodaji 60 službenih vozila prikupljanjem pismenih ponuda, a rok za prijavu ističe danas. Od 60 ponuđenih vozila, 56 nalazi se u magacinu Poreske uprave u Novom Sadu. Najjeftiniji automobil… »

LE: Ponovo milioni za kolektor!

OK radio 14.04.2016
Vlada Republike Srbije i Ministarstvo finansija odobrili su zahtev da sledeće godine u budžetu bude izdvojeno dva miliona evra za izgradnju kolektora za prečišćavanje otpadnih voda u Leskovcu, saopšteno je u četvrtak. Tim povodom će u petak u… »

Vranjski teatar na Joakimu sa dve predstave

Jugmedia 14.04.2016
VRANJE – Pozoriste “Bora Stanković” u Vranju prošlo je selekciju za učešće na ovogodišnjem 52.Festivalu profesionalnih pozorišta Srbije “Joakim Vujić” koji se održava u Gračanici u maju mesecu. Vranjsko pozorište učestvovaće sa dve… »

Nevreme u Nišu: Oluja odnela krov škole, uništena 3 vozila, 400 učenika bilo na nastavi

Kurir 14.04.2016
NIŠ - Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija kada je danas oko 16 sati oluja odnela metalni krov sa Mašinsko tehničke škole u Nišu i ogromnom silinom ga razbacala po čitavom školskom dvorištu. Stradala su tri vozila koja su bila u okolini… »

NI: Gradonačelnik prekinuo konferenciju zbog pitanja

OK radio 14.04.2016
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić prekinuo je konferenciju za novinare nezadovoljan pitanjem novinara portala "Južne vesti". Kako prenose "Južne vesti", nezadovoljan pitanjem o sistematizaciji radnih mesta na niškom Aerodormu, Perišić je s… »

Tomašević traži izvinjenje Selakovića

Radio sto plus 14.04.2016
Predsednik Skupštine opštine Prijepolje Vukosav Tomašević pozvao je danas ministra pravde Nikolu Selakovića da se izvini gradjanima Prijepolja zbog izjave da je ta opština "crna rupa na mapi Srbije". Selaković je na predizbornom skupu Srpske… »