Zabava arhiva vesti 14.04.2016

Ona je mokra i znojava! (foto, video)

Mondo 14.04.2016
Pevačica predstavila spot za novu pesmu. Goga Sekulić u svom novom spotu poprilično razgolitila. Samo u brusu, dok je polivaju vodom, Goga izgleda seksi i zanosno. Muziku i tekst je napisao Saša Lazić, dok je spot režirao Dejan Milićević… »

VIDEO: Ljudi, ubiše Jelenu na Farmi!

Vesti online 14.04.2016
Danas je izgleda dan D za Jelenu Golubović. Ona po starom provocira sve živo, a farmeri redom "pucaju" i udaraju je. Žestoki obračun je počeo tokom sastanka kada je Jelena Golubović optužila Sašku Karan i Cecu da su krive za propast nedeljnog… »

Pištolji Simona Bolivara prodati za 1,8 miliona dolara

Radio 021 14.04.2016
Dva pištolja koja je francuski markiz De Lafajet poklonio čuvenom borcu za nezavisnost južnoameričkih zemalja Simonu Bolivaru, prodata su juče za 1,8 miliona dolara na aukciji u njujorškom Kristiju. Borba Simona Bolivara bila je za Lafajeta ideal… »

Nikolas Kejdž vraća ukradenu lobanju dinosaurusa u Mongoliju

Blic 14.04.2016
Federalni sud u Njujorku odobrio je vraćanje lobanje dinosaorusa u Mongoliju koja je bila u vlasništvu glumca Nikolas Kejdža. Sud je doneo presudu kojom će lobanja dinosaorusa dužine 32 inča (81 centimatar) biti vraćena toj azijskoj državi… »

Svetleća reklama Pepsi-kole u Njujorku proglašena istorijskim spomenikom

Radio 021 14.04.2016
Ogromna svetleća reklama Pepsi-kole koja se nalazi na Ist Riveru u Njujorku, uvrštena je kao istorijski spomenik posle 25 godina rasprave, saopštile su gradske vlasti. Veliki znak crvene boje, dužine 37 metara i visine oko 18 metara, veoma vidljiv iz… »

Novi Blic Puls: Brenina snajka odrasla u patnji i siromaštvu

Blic 14.04.2016
Novi broj magazina "Blic Puls" danas u prodaji uz dnevni list "Blic". Neda Ukraden: Udajem se drugi put u životu Iako je zakoračila u sedmu deceniju, njen život je izuzetno uzbudljiv. Uskoro će stati na ludi kamen, i otkriva da sa muškarcem svog… »

Znate li ko će prvi pogledati nove epizode „Igre prestola“? Barak Obama!

RTS 14.04.2016
Producenti popularne serije Dejvid Beniof i Den Vajs su potvrdili glasine da je američki predsednik Barak Obama želeo i dobio supertajne epizode šeste sezone „Igre prestola“. Prošlog meseca, glumac iz serije Lijam Kaningem izjavio je da će Obama… »

Kamberbač u crtaću „Kako je Grinč ukrao Božić“

RTS 14.04.2016
Britanski glumac Benedikt Kamberbač pozajmiće glas stvorenju Grinč u novoj filmskoj adaptaciji knjige „Kako je Grinč ukrao Božić“, najavila je kompanija „Juniversal pikčers“. Premijera filma Kako je Grinč ukrao Božić, zasnovanog na… »

(Video) Samo duh ili putnik kroz vreme: Jezivi snimak nadzorne kamere izbezumio internet

Kurir 14.04.2016
Jeziv snimak nadzorne kamere u jednom američkom gradu prikazuje muškarca s kapuljačom koji prolazi kroz zatvorena vrata prodavnice kao da je duh. To je izbezumilo i samu kameru - u trenutku kada prođe kroz vrata, godina na snimci se promeni nekoliko… »

„Megakom film“ već sprema filmove sa predstojećeg Kanskog festivala

RTS 14.04.2016
Ovogodišnji Kanski festival biće održan od 11. do 22. maja, a srpska distributerska kuća „Megakom film“ otkupila je neke od filmova koji će biti prikazani u okviru Glavnog programa. Braća Darden, kanski pobednici, tradicionalno dolaze sa svojim… »