Izvor: Balkan Rock/Zabava arhiva vesti 23.04.2016

5 pesama posvećenih sutrašnjim izborima

Balkan Rock 23.04.2016
Bliži se još jedan veoma bitan dan za našu Republiku i nas kao njene građane. Izbori su pred nama. Odluka je na nama. Nekima će biti teško izabrati, nekima neće, neki možda neće ni birati, a biće i onih koji će se našaliti na svom izbornom… »

Artan Lili u Tvornici kulture: Novi zvuk u Zagrebu

Balkan Rock 23.04.2016
Foto: arhiva Jučer su u Tvornici kulture nastupali beogradski noise-pop band Artan Lili i zagrebački pop-rock band Letarg. Prvo se činilo da će zbog popularnosti Artan Lilija u regiji nastupati u Velikom pogonu, ali ipak su nastupali u Malome pogonu i… »

Cardinal Point, Burning Leaf, Honey Rider u Nišu: Rising of the south

Balkan Rock 23.04.2016
Cardinal Point, foto: Ivana Božić Southern/heavy rock sastav Cardinal Point promovisao je svoj novi album u niškom klubu Black Stage uz podršku bendova Burning Leaf iz Pirota i Honey Rider iz Niša. Kada iste večeri binu podele stoner/hc/alternative… »

Foals imaju novi videospot

Balkan Rock 23.04.2016
Engleski sastav Foals otkrili novi video za numeru “Rain” koji je objavljen kao sedmoinčni singl za Svetski dan prodavnica ploča. Spot je snimio Kit Monteith u toku proba za potrebe njihovog aktuelnog albuma “What Went Down” u Francuskoj. U… »

Raspisan konkurs za kantautore festivala Poezika

Balkan Rock 23.04.2016
Festival Poezika, koji će se održati u Kulturnom centru Novog Sada od 3. do 5. juna, poziva mlade kantautore da se prijave, kako bi zajedno ojačali autorsku muzičku scenu. Publika Novog Sada je prethodnih godina mogla da vidi i čuje izuzetne autore i… »

Antitodor predgrupa bendu Šank?! u Tvornici kulture

Balkan Rock 23.04.2016
Foto: Zlatko Gotovac Grupa Šank?! će 13. svibnja nastupiti u Velikom pogonu kultne Tvornice kulture u Zagrebu dok će Antitodor zagrijati atmosferu prije nego što Šank?! stupi na pozornicu. Grupa Antitodor je nastala 1996. a osnivači su pjevač Zoran… »

Mortal Kombat najavili Antievrovizijski koncert

Balkan Rock 23.04.2016
Tradicionali antievrovizijski koncert benda Mortal Kombat ovoga puta će se odigrati u srcu Beograda, na Kalemedganu, tačnije na košarkaškim terenima kluba Partizan, 14. maja. “Branimo čast na istom mestu gde su to činili i naši preci”, rekli su… »