Izvor: Danas arhiva vesti 23.04.2016

Raspodela ambasada do kraja godine

Danas 23.04.2016
Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Srbije Veljko Odalović izjavio je dogovor oko raspodela ambasada važan, jer će relaksirati Srbiju budućih potencijalnih troškova i da se do kraja godine očekuje kraj tog procesa. On je napomenuo da je… »

Ima li smisla izborna tišina u eri društvenih mreža?

Danas 23.04.2016
Krstić: Zagovornik sam postojanja izborne tišine kako bi građani ipak imali priliku da dobro i racionalno razmisle * Vuković: Zastarela forma koja se odnosi na stanje od pre 25 ili 30 godina. Beograd – - Izbornu tišinu ili treba potpuno ukinuti ili… »

Srbija vojno neutralna

Danas 22.04.2016
Ministar odbrane Zoran Đorđević izjavio je da se Srbija danas sa sigurnošću može osloniti na svoju vojsku, čiji će pripadnici uvek biti spremni da odgovore i na najsloženije zadatke i da daju maksimum za građane i otadžbinu. "Ministarstvo… »

Svečano otvoren stadion "Tašmajdan"

Danas 23.04.2016
Rok grupama plakete. Renovirani stadion "Tašmajdan" svečano je otvoren u petak veče, a tom prilikom gradonačelnik Siniša Mali je predstavnicima rok bendova uručio plakete Grada "za doprinos razvoju avangardnog zvuka i povratak beogradskog duha"… »

Direktni sudar za kotu broj dva

Danas 23.04.2016
U derbiju kola Superlige Partizan dočekuje Čukarički, Zvezda gostuje u Čačku. Beograd - - Danas su na programu mečevi 32. kola Superlige Srbije, a posebna pažnja biće usmerena na dve utakmice koje bi mogle da reše mnogo toga pet kola pre… »

Za mandat potrebno od 14.000 do 16.000 glasova

Danas 23.04.2016
Izborna tišina trajaće do zatvaranja biračkih mesta *Glasački listići na 12 različitih jezika *Glasovi sa Kosova prebrojavaće se u Vranju i Raški *U Bujanovcu i Preševu ima 12.000 više birača od stanovnika, zbog bojkota popisa. Beograd -… »

ISPRAVKA: Greška u predstavljanju pokrajinskih lista u štampanom izdanju

Danas 23.04.2016
Nenamernom greškom u predstavljanju spiska izbornih listova koje učestvuju na na pokrajinskim izborima u Vojvodini, u štampanom izdanju vikend broja Danasa na trećoj strani u okviru teksta Za mandat potrebno od 14.000 do 16.000 glasova, izostavljena… »

Razbiti predrasude dobrom svirkom

Danas 23.04.2016
Jelena Popržan, violistkinja i glas bečkog benda Madame Baheux, pred nastup na Todo Mundo festivalu Razgovor. Beograd - Jedan od aduta najnovijeg izdanja Todo Mundo festivala svakako jeste Gospođa Rusvaj! Četiri mlade dame internacionalnog porekla… »

O radio iščekuje podršku tviteraša

Danas 23.04.2016
U nedelju finale "Radio battle" Omladinski O radio Radio-televizije Vojvodine učestvovaće u nedelju u finalu međunarodnog takmičenja radio-stanica "Radio battle". Ovogodišnje finale održava se u Firenci, a protivnik O radiju biće slovenački radio… »

Nikola Kalinić:Hranimo se lakim poenima

Danas 23.04.2016
Igrač Fenerbahčea, sumira utiske nakon plasmana na fajnal-for Evrolige. Kada aktuelnog prvaka Evrope počistiš sa 3:0 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige onda od najboljeg trenera na Starom kontinentu dobiješ par slobodnih dana da posetiš porodicu i… »