Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 23.04.2016

Postani zvezda uz novu Snapchat opciju

MTV Srbija 23.04.2016
Šta smo uopšte radili pre pojave Snapchata? Najnoviji Snapchat filter omogućuje vam da zamenite lice sa fotkama na svojoj kameri. Drugim rečima, možete postati neko drugi, a da ta osoba ne pozira na fotografiji s vama, kao prilikom face swapa… »

Devet fotki iz nove GoT epizode

MTV Srbija 23.04.2016
Nova epizoda serije „Game of Thrones“ stiže za nešto više od 24 sata, a za sada je tu devet novih fotki koje će vam zagolicati maštu. Ne znamo šta da vam kažemo... Sve što se zna o novoj, prvoj epizodi šeste sezone serije „Game of… »

Pamela Anderson će se pojaviti u filmu "Čuvari plaže"

MTV Srbija 23.04.2016
Međutim, glumica ipak neće ponoviti svoju bivšu ulogu najseksi spasiteljke na svetu. Pamela Anderson, jedna od zvezda koja je činila deo originalne "Baywatch" postave, pridružila se ekipi u snimanju filmske verzije najgledanije serije devedesetih… »

Prince: Najbolje izjave o životu, religiji, politici, muzici

MTV Srbija 23.04.2016
"Morate živeti život kako biste ga shvatili." O tome da li belci razumeju njegovu umetnost "Ne, naravno da ne razumeju. Koliko crnaca razume? Beli ljudi su vrlo dobri u kategorisanju stvari - i ako im nešto kažete, upamtiće to, pisati knjige o tome… »

Pet razloga zbog kojih bi Britney i Justin trebalo da se pomire

MTV Srbija 23.04.2016
Britney Spears i Justin Timberlake raskinuli su davne 2002. godine... Sada kruže glasine kako ovo dvoje golupčića planiraju da udruže snage u zajedničkom projektu. Priča se (iako nije potvrđeno) da je Britney pozvala Justina da joj se pridruži na… »

Brit top liste: Vladavina Drakea i PJ Harvey

MTV Srbija 23.04.2016
Legendarna PJ Harvey sa novim albumom zasela je pravo na prvo mesto britanske liste najprodavanijih izdanja! PJ Harvey nema nikakav problem sa osvajanjem top lista ni nakon toliko godina karijere! Njen novi album „The Hope Six Demolition Project“… »

10 zanimljivih činjenica koje možda niste znali o Princeu

MTV Srbija 23.04.2016
Prince Roger Nelson, poznatiji jednostavno kao Prince, vodio je fascinantan život... Jedna od najvećih zvezda na muzičkom nebu preminula je u četvrtak, 21. aprila, u svom Paisley Park studiju u Minesoti. Prince se na sceni pojavio kasnih sedamdesetih… »

Kim Kardashian o onom "susretu" sa Princeom

MTV Srbija 23.04.2016
Jedna od najzanimljivijih (i najčitanijih) vesti koje su se pojavile nakon Princeove smrti svakako je ono podsećanje na koncert tokom kojeg je legendarni muzičar oterao starletu sa bine. Naime, Prince je svojevremeno pozvao Kim na scenu, a bi ju je… »

Charli XCX je snimila novi spot

MTV Srbija 23.04.2016
Pogledajte video za pesmu „Vroom Vroom“! „All my life I’ve been waiting for a good time/ So let me ride“, peva Charli XCX u novoj, uzbudljivoj i haotičnoj pesmi „Vroom Vroom“! Spot za ovu pesmu premijerno je predstavljen u petak na Apple… »

Top 5: Muzički trendovi koji su obeležili 2015. godinu

MTV Srbija 23.04.2016
Može li Adele sama da spase muzičku industriju? Hmm... Čak 128 strana dug je izveštaj koji je sredinom aprila objavila Međunarodna federacija fonografske industrije (IFPI). Za one koji ne žele da čitaju sve to, mi smo izdvojili najzanimljivije… »