Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 23.04.2016

Tramp podelio konzervativce u Holivudu

Politika 23.04.2016
Tajanstvena grupa „Ejbovi prijatelji” se raspala, što je potvrdilo glasine o „građanskom ratu” među članovima oko predsedničkih kandidata republikanaca. Holivudski klub „Ejbovi prijatelji” (Friends of Abe, FOA) delovao je duže od deset… »

Mona Lizin posed na prodaju

Politika 23.04.2016
Vila „Antinori” trgovca Frančeska del Đokonde, čija je supruga Liza Đerardini poslužila kao model Leonardu da Vinčiju, oglašena s početnom cenom od 10 miliona evra. Vila „Antinori” i celokupni posed, koji je nekada pripadao porodici… »

Dženifer Aniston najlepša žena na svetu

Politika 23.04.2016
Holivudska glumica Dženifer Aniston (47) izabrana je za najlepšu ženu sveta u ovoj godini, prema izboru redakcije američkog magazina „Pipl” (People). Zvezdi jedne od najpopularnijih televizijskih serija „Prijatelji” i filmova „Nevolje sa… »

Da li su, zaista, suze okej

Politika 23.04.2016
Moglo se lako predvideti da će se tabloidno žutilo i glad za senzacionalizmom sa novinskog kioska preseliti u televizijski program. Pitanje je samo bilo kada će se to desiti. I nije trebalo dugo čekati... Sa smrću glumačkog velikana i omiljenog… »

Dokumentarac o bendu „Limunovo drvo” Milana Mladenovića

Politika 23.04.2016
Posle pretpremijere na prošlogodišnjoj „Zaječarskoj gitarijadi”, četiri projekcije u Zagrebu i nekoliko po gradovima Srbije, prvi dokumentarni film o muzičkom sastavu „Limunovo drvo” biće večeras prikazan u Velikoj sali „Akademije 28” u… »