Izvor: SEEbiz arhiva vesti 23.04.2016

Ubijen navijač, odložena utakmica Borac - Crvena zvezda

SEEbiz 23.04.2016
ČAČAK - Jedan mladić je smrtno stradao, dok je drugi zadobio lakše telesne povrede u tuči koja se noćas dogodila na gradskom trgu u Čačku. Portparolka Policijske uprave Čačak Biljana Nastić izjavila je za Glas zapadne Srbije da je mladić koji… »

Orban: EU kapitulirao pred Turskom u izbjegličkoj krizi

SEEbiz 23.04.2016
FRANKFURT - Europska unija je "kapitulirala pred Turskom" u izbjegličkoj krizi pod utjecajem Angele Merkel, uz posljedice koje je "nemoguće predvidjeti", upozorio je u subotu mađarski premijer Viktor Orban. Mađarski premijer je uputio njemačkoj… »

Jong: Maksimalna proizvodnja u Železari do kraja 2017.

SEEbiz 23.04.2016
BEOGRAD - Predsrednik Hestila Ju Jong izrazio je danas nadu da će do kraja naredne godine Železara u Smederevu postići maksimalni proizvodni kapacitet, a to je oko dva miliona tona čelika. On je precizirao da je planom predviđeno da tim Hestila do… »

Miščević: Hrvatska da pomaže a ne da sapliće

SEEbiz 23.04.2016
BEOGRAD - Šefica tima za pregovore sa Evropskom unijom (EU) Tanja Miščević rekla je da su uslovi Hrvatske za nastavak evrointegracija Srbije pitanje za EU i Evropsku komisiju (EK) koje treba da vide kako naknadni uslovi Hrvatske mogu da se uklope u… »

Erdogan dolazi u Hrvatsku sa šest ministara i 90 poduzetnika

SEEbiz 23.04.2016
ZAGREB - Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan boravit će u utorak i srijedu u službenom posjetu Hrvatskoj kako bi s najvišim hrvatskim dužnosnicima razgovarao o bilateralnim odnosima, posebno o jačanju gospodarske suradnje, i sudjelovao na… »

Je li Vuk promijenio ćud ili samo bradu?

SEEbiz 23.04.2016
KOMENTAR - Bile su to zlatne godine u kojima je atome moje krepke muškosti testirala prva tisuća ljepotica Studentskog grada u Beogradu. Druga hiljadarka djevojaka bila je zadužena za ročnika Vuka Draškovića. Ponosno smo dolazili na te pokuse… »

Mirela Holy izašla iz ORaH-a, stranke koju je osnovala

SEEbiz 23.04.2016
ZAGREB - Mirela Holy u subotu je izvijestila da je izašla iz ORaH-a, stranke koju je 2013. osnovala, i dvije godine uspješno vodila. Mirela Holy rekla je da je iz ORaH-a izašla još prije dva mjeseca, ali o tome dosad nije htjela govoriti u javnosti… »

Mramor: Nisu potrebne nove mjere rezanja proračunskih rashoda

SEEbiz 23.04.2016
LJUBLJANA - Slovenija će već idućeg mjeseca izaći iz mehanizma prekomjernog proračunskog deficita i vlada neće morati donositi nove mjere za obuzdavanje proračunskih troškova, izjavio je u subotu slovenski ministar financija Dušan Mramor… »

Kovač: Hrvatska će jačati suradnju s BiH i poduprijeti opstanak Hrvata

SEEbiz 23.04.2016
VITEZ - Hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač kazao je u subotu u Vitezu kako će sadašnja hrvatska vlada potaknuti jačanje suradnje s Bosnom i Hercegovinom koju smatra najvažnijim susjedom, u interesu njezina stabiliziranja ali i… »

Ilirija isplaćuje dividendu od 18 kuna

SEEbiz 23.04.2016
ZADAR - Nadzorni odbor Ilirije predložio je Glavnoj skupštini donošenje odluke o isplati dividende u iznosu od 18.00 kuna po dionici i povećanju temeljnog kapitala od 8,8 milijuna kuna. Za dividendu će tako biti izdvojena gotovo četvrtina lanjske… »