Izvor: Srbija danas/Regioni arhiva vesti 23.04.2016

Pitanje koje muči zagrepčane: Da li je neko pucao na tramvaje, ili ne?

Srbija danas 23.04.2016
Sinoć je u Zagrebu oko ponoći došlo do incidenta u koji su bila uključena dva tramvaja kod Maksimira. Naime, prema prvim informacijama neko je na tramvaje zapucao. Popucala su vrata na tramvaju broj 11 i tri prozora tramvaja broja 12. Iz policije su… »

Misteriozna smrt: Isplivalo telo Pančevca iz mora u Tivtu

Srbija danas 23.04.2016
Beživotno telo 61-godišnjeg Pančevca Miroslava Lukića, pronađeno je u moru u lučici Kalimanj u Tivtu u četvrtak u poslepodnevnim satima. Telo koje je plutalo u vodi, primetio je prolaznik koji je pozvao policiju. Po odobrenju Višeg državnog… »

Nesreća u Idomeniju: Preminuo migrant koga je udario policijski kombi

Srbija danas 23.04.2016
Četrdesetogodišnji izbeglica koga je u ponedeljak slučajno udario policijski kombi u improvizovanom kampu u grčkom gradu Idomeniju kod granice sa Makedonijom, preminuo je u bolnici u Solunu, saopštile su danas grčke vlasti. Agencija AFP javlja… »

Orban: Zalažem se za ulazak Srbije u Evropsku uniju

Srbija danas 23.04.2016
Mađarski premijer Viktor Orban založio se danas za proširenje Evropske unije, naročito za prijem Srbije i Makedonije, jer će to, kako je rekao, Evropi dati novu energiju. On je u intervjuu za nemački magazin "Virtšaftsvohe" ocenio da evropska… »

Odgovaraće za zlostavljanje srba u derventi: Azra Bašić uskoro pred sudom BiH!

Srbija danas 23.04.2016
Bosanskohercegovačko pravosuđe tereti hrvaticu Azru Bašić za ubistvo Blagoja Ðuraša, zlostavljanje i mučenje zarobljenika srpske nacionalnosti na području opštine Derventa. Federalni apelacioni sud SAD podržao je odluku da se Azra Bašić… »