Izvor: Srbija danas/Zabava arhiva vesti 23.04.2016

Karleuša žestoko poručila takmičaru: Ne, ti nisi normalan!

Srbija danas 23.04.2016
Ponovo bez dlake na jeziku! Jelena Karleuša je imala neobične komentare za Denisa, takmičara "Zvezda Granda", koji inače peva samo pesme Mileta Kitića, te je po tome i poznat. Najpre, ona je pohvalila njegovo neobično ponašanje, na šta je on rekao… »

Saša Popović takmičarki poručio: Ako želiš da budeš kafe kuvarica donesi kafu!

Srbija danas 23.04.2016
Takmičarka se zahvalila na neobičan komentar, direktor reagovao. Večeras je u "Zvezdama Granda" došlo do sukoba zbog izgleda takmičarke Ivane Milojević. Tačnije, u studiju se povela rasprava jer je Jelena Karleuša rekla kako devoja izgleda kao… »

Farma nominacije: Tri farmerke završile u izolaciji!

Srbija danas 23.04.2016
Biće žestoka borba! Ovonedeljnom gazdi Lepom Mići sluge su bile Seksi Sandra i Milan Đorđević Crni. Farmeri su štapiće dali Sandri čime su je nominovali za izbacivanje. Nemanja MCN je imao tajni zadatak, a pošto ga je uspešno obavio dobio je… »

Posle svih vrelih seks akcija sa Acom, Vladom i Milošem, Tamara Đurić se udaje za makaronu?

Srbija danas 23.04.2016
Verenik je 30 godina stariji od starlete. Fanovi "Farme" još nisu zaboravili možda i najžešću seks akciju u srpskoj verziji tog rijalitija - kada je Tamara Đurić stenjala Milošu Radičeviću "boli me" . Posle toga, starleta je vodila igrice pod… »

Ima muke: Ovom farmeru će pući penis, skroz se naduo!

Srbija danas 23.04.2016
Ima problem sa polnim organom. Nemanja MCN i Stefan Jakovljević su tokom razgovora o seksu priznali da im fali akcija i da su konstantno uzbuđeni. Goga Aleksić ih je, naravno, razumela, pa ih je podržala dok su im se ostali smejali. - Pa to je… »

Zapalio arenu: Vlado Georgiev napravio vrhunsku atmosferu, pogledajte snimak! (video)

Srbija danas 23.04.2016
Opravdao je sva očekivanja. Vlado Georgiev je koncert u Areni započeo pesmom "Reci da ili ne", a publici je priznao da ih nije očekivao u tolikom broju. S obzirom na to da karte nisu mogle da se kupe na biletarnici, verovatno ni sam Vlado nije bio… »

Umalo da je prebije: Gastoz nasrnuo na Ružicu! (video)

Srbija danas 23.04.2016
Haos u vili! Sinoć nakon što je voditeljka Bojana Ristivojević pokazala stanarima vile šta se o njima piše u medijima, Gastoz je najpre krenuo sa prozivkama na račun Macine tarife, a u njenu odbranu su stale Dalila i Ružica. Nakon toga, krenule su… »

Opa: Sin Lepe Brene ima novu seksi devojku! (foto)

Srbija danas 23.04.2016
U strasnom zagrljaju uživa sa novom zgodnom cicom. Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića je na svom Instagram profilu objavio fotografiju gde uživa u prisnom zagrljaju sa izvesnom Jovanom. U opisu slike stavio je srca, a Jovana mu… »

Rešila da ga smuva: Goga navalila na Nikolu! (video)

Srbija danas 23.04.2016
Ne odustaje... Goga Aleksić je izašla u dvorište na imanju i odmah sela do svoje simaptije, Nikole Lakića, i počela da ga češka. Ona se pripila uz njega i sve vreme ga zapitkivala da li joj njeno češkanje prija. Na kraju mu se smestila i u krilo… »

Nikada neće zaboraviti prijatelja: Evo šta je Andrija objavio o Marinku Madžgalju (foto)

Srbija danas 23.04.2016
Bili su nerazdvojni prijatelji. O smrti Marinka Madžgalja se i dalje priča ). Čitava Srbija i region je i dalje šokiran iznenadnom smrću sjajnog glumca, a njegov nerazdvojni prijatelj i kolega Andrija Milošević još jednom je na svom Instagramu… »