Izvor: Telegraf arhiva vesti 23.04.2016

FIBA izbacila Španiju sa Olimpijskih igara! Sudbina Srbije još neizvesna!

Telegraf 23.04.2016
Zbog odluke da klubovi iz Španije podrže Evrokup, Svetska košarkaška federacija je primenila radikalne mere. Svetska košarkaška federacija FIBA odlučila je da suspenduje Španiju sa Olimpijskih Igara u Riju 2016. i sa sledećeg prvrenstva sveta… »

Oružani napad na srpske povratnike u Klini

Telegraf 23.04.2016
U vreme napada u kući je pored povratnika Žarka bio i njegov otac. Nema povređenih. Na kuću povratnika Žarka Šiljkovića u selu Rudice kod Kline noćas je pucano iz vatrenog oružja. U vreme napada u kući je pored Žarka bio i njegov otac. Nema… »

Sutra su izbori: Evo svega što treba da znate o njima!

Telegraf 23.04.2016
Biračka mesta otvaraju se u sedam sati, a zatvaraju u 20 sati, do kada traje i predizborna tišina, tokom koje stranke ne mogu putem medija slati političke poruke i objavljivati svoje programe. U Srbiji se sutra održavaju vanredni parlamentarni i… »

Horor: Mačetom zaklali profesora u Bangladešu

Telegraf 23.04.2016
Policija nije još idenfitikovala osumnjičene, ali obrazac napada podseća na ubistva koja su ranije izveli islamistički ekstremisti. Nepoznati napadači napali su mačetom danas jednog univerzitetskog profesora u Bangladešu nanevši mu smrtne povrede… »

Amerika izručuje ženu monstruma koja je ubijala i mučila Srbe: Azra Bašić uskoro pred sudijom!

Telegraf 23.04.2016
Bosanskohercegovačko pravosuđe tereti Bašićevu za ubistvo Blagoja Ðuraša, zlostavljanje i mučenje zarobljenika srpske nacionalnosti na području opštine Derventa. Federalni apelacioni sud SAD podržao je odluku da se Azra Bašić, optužena za… »

Makedonci neumorni: I večeras održan protest u centru Skoplja (foto)

Telegraf 23.04.2016
Na jednom od transparenata pisalo je "Albanijo, kade si, Ilirida ti gori", a mediji navode da su demonstranti skandirali i "VMRO kriminalci", "Ubice" i "OVK" Građanska inicijativa “Protestujem” održala je i večeras skup koji je završen ispred… »

Na telu Princa nema znakova povreda ni dokaza o samoubistvu

Telegraf 23.04.2016
Šerif Džim Olson nije želeo da komentariše nepotvrđene izveštaje da bi smrt Princa mogla biti povezana sa predoziranjem od prethodne nedelje. Na telu preminulog muzičara Princa nema znakova povreda ni dokaza da je reč o samoubistvu, saopštio je… »

Narodna verovanja na Vrbicu: Evo šta danas valja raditi!

Telegraf 23.04.2016
Ovog dana bralo se olistalo pruće od vrbe preko koga se prenosila snaga zelenila na decu i odrasle. U ovom običaju sačuvani su ostaci verovanja u kojima vrba zbog svog bujnog rasta ima veliki značaj u narodnom životu. Vernici danas obeležavaju… »

Zašto? Odata pošta žrtvama bombardovanja RTS-a (foto) (video)

Telegraf 23.04.2016
Oni su stradali pre 17 godina u dva sata i šest minuta, a porodice, kolege i prijatelji minutom ćutanja odali su počast, položili vence i upalili sveće kod spomenika "Zašto?" Polaganjem venaca i paljenjem sveća kod spomenika “Zašto?” noćas su… »

Akcija policije u Beogradu: Zaplenjen heroin kod dilera

Telegraf 23.04.2016
Prilikom pretresa stana S. Ž. (46) iz Beograda, policija je zaplenila dva veća paketa i 16 paketića heroina, paketić hašiša i vagicu za precizno merenje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu pronašli su prilikom pretresa stana S… »