Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 23.04.2016

Oružani napad na srpske povratnike u Klini

Telegraf 23.04.2016
U vreme napada u kući je pored povratnika Žarka bio i njegov otac. Nema povređenih. Na kuću povratnika Žarka Šiljkovića u selu Rudice kod Kline noćas je pucano iz vatrenog oružja. U vreme napada u kući je pored Žarka bio i njegov otac. Nema… »

Tragedija u Čačku: Ubijen navijač Crvene zvezde!

Telegraf 23.04.2016
Utakmica između Borca i Zvezde odložena je zbog tragedije u Čačku. U sukobu dve grupe huligana u Čačku, u kojoj su korišćeni noževi, ubijen je jedan navijač Crvene zvezde, dok je drugi teško povređen. Povodom tragedije, odložena je utakmica… »

Jezivi detalji ubistva zvezdinog navijača: Izboden u centru grada u tuči sa huliganima Borca!

Telegraf 23.04.2016
Navijač Zvezde (22) ubijen je posle dogovorene tuče sa navijačima Borca na centralnom trgu u Čačku. U Čačku se dogodila tragedija u kojoj je nastradao navijač Crvene zvezde Aleksandar Jaćimović, posle tuče između navijača Borca i crveno-belih… »

Uhapšen mladić osumnjičen za ubistvo navijača Zvezde

Telegraf 23.04.2016
Nesrećni Aleksandar Jaćimović nastradao je sinoć u tuči navijača Crvene zvezde i Borca u Čačku. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D. B. (1995) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je rano jutros na Gradskom trgu u… »

Veliki obrt u istrazi: Da li je Jelena ubijena sa druge strane nasipa smrti?

Telegraf 23.04.2016
- Meštani kažu da je nedaleko od ovog kanala vikend naselje na Dunavu, do kog se može doći čak i putem podno nasipa, a onda se skrene desno. Isušićemo vodu da bismo trazili predmet kojim je ubijena - kaže naš izvor. Inspektori koji istražuju… »

Hteo maloletnicama da proda drogu: Policija uhapsila dilera iz Niša

Telegraf 23.04.2016
Kako saznajemo, kod njega su pronadjene tri kutijice od kinder jaja, u jednoj je bilo 17, u drugoj šest a u trećoj, četiri tablete ovog narkotika. Niška policija zaplenila je jutros u jednom kafiću u centru grada 27 tableta ekstazija, i uhapsila M.A… »

Policija traga za plavim automobilom i crnim motorom: Novi detalji u istrazi ubistva Jelene Marjanović

Telegraf 23.04.2016
Na razgovoru u 29. novembra bilo je više desetina ljudi među kojima su bili svi oni iz Crvenke koji imaju bilo šta u policijskom dosijeu. Povodom ubistva ubijene pevačice Jelene Marjanović i mogućeg rasvetljavanja ovog slučaja, policija neprestano… »

Evo kako je umro navijač Crvene Zvezde: Ovo se dešava kad neko čoveka ubode u srce!

Telegraf 23.04.2016
- Ako je navijač Crvene zvezde odmah iskrvario, to zapravo znači da je rana na srcu bila velika - kaže dr Miljko Ristić. U Čačku je sinoć ubijen navijač Crvene Zvezde Aleksandar Jaćimović, koji je stradao u sukobu sa navijačima domaćeg Borca… »

"Video sam Jelenu i Zorana kako se svađaju te noći": Pojavio se novi svedok u slučaju ubistva pevačice!

Telegraf 23.04.2016
On tvrdi, a to je rekao i policiji, da ih je video još dok su bili u autu. Čak je hteo i da se javi Jeleni, ali je odustao jer je čuo galamu. Čovek koji živi tik uz stadion kod nasipa u Crvenki, gde je pronađena svirepo ubijena Jelena Marjanović iz… »

Ovo je navijač Zvezde koji je ubijen u Čačku (foto)

Telegraf 23.04.2016
Aleksandar Jaćimović iz Čačka je momak koji je nastradao u tuči navijača Zvezde i Borca. Velika tragedija se dogodila u Čačku gde je u tuči navijača Borca i Crvene zvezde ugašen jedan mlad život. Navijač Crvene zvezde koji je ubijen imao je… »